Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Vai Ņujorkā zina Kristapu Porziņģi? Atklāj Edgars Šneps. VIDEO

Vai Ņujorkā zina Kristapu Porziņģi? Atklāj Edgars Šneps. VIDEO

Jauns.lv

Ņujorka ir sapņu zeme nevienam vien mūsu valsts iedzīvotājam, bet jo īpaši basketbola faniem, kuri būtu gatavi darīt jebko, lai tik klātienē redzētu kādu no Ņujorkas “Knicks” spēlēm. Jāatzīst, kopš komandas sastāvu papildinājis mūsu pašu Kristaps Porziņģis krietni audzis basketbola fanu pulciņš ne tikai ASV, bet arī Latvijā.

Ņujorkā viesojies arī bijušais Latvijas basketbola izlases spēlētājs Edgars Šneps kurš raidījumā “Hobiju domnīca” kanālā 360TV ne tikai dalīsies savās sajūtās par šo pilsētu, bet arī atklās, ka kopš Porziņģis demonstrē tik izcilu sniegumu, arī daudzi ņujorkieši iepazinuši tādu valsti kā Latviju. Savukārt tie latvieši, kuri dažādu iemeslu dēļ pārcēlušies uz dzīvi Ņujorkā izjūt neizsakāmu lepnumu par sava tautieša panākumiem “Mēs tagad Medison Square Garden esam trīs – Kristaps Porziņģis un mēs –” Edgaram Šnepam lielījušies divi latvieši, kuri Ņujorkas populārajā arēnā strādā par vietu ierādītājiem.

Raidījums “Hobiju Domnīca”, kas jau sestdien, 4. februārī plkst. 16:35, būs skatāms kanālā 360TV, dosies uz pilsētu, kas nekad neguļ – Ņujorku. Edgars Šneps atklās, kādas ir sajūtas, piedaloties Ņujorkas maratonā, bet redaktore Gundega Bičevska un mūziķis Gatis Irbe ieteiks, ko noteikti ir vērts izbaudīt šajā mega metropolē, ja brauciena ir atvēlētas vien pāris dienas.

Kasjauns.lv/Video: 360TV