Braukšanas šovā dāma cenšas pārvarēt bailes pēc autoavārijas. FOTO. VIDEO
Stiliste Līga pārvarēja bailes, kas radās pēc iekļūšanas auto avārijā, un visai droši tika galā ar auto vadīšanu.
2016. gada 15. decembris, 20:41

Braukšanas šovā dāma cenšas pārvarēt bailes pēc autoavārijas. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Spraigajā attiecību šovā “Uzmanību! Mana sieva pie stūres”, kas jau šovakar būs skatāms kanālā “STV Pirmā!”, pie stūres sēdīsies un ielās izbrauks trīs dāmas - stiliste Līga Vekmane, mārketinga speciāliste Santa Getmančuka un skolniece Sindija Gribuste.

Stiliste Līga pirms pieciem gadiem iekļuva avārijā, tādēļ baidās sēsties pie stūres. Viņa necieš braukt garus gabalus, jo avārija notika ziemā, kad Līga, mācoties braukt, apdzinusi traktoru un pārāk strauji sagrieza stūri. Savukārt Andris strādā projektu vadības jomā. Abi kopā ir 13 gadus, bet šobrīd uzskatāmi par jaunlaulātajiem, jo gredzenus mija vien pirms trim mēnešiem. Lai arī Līga no auto vadīšanas bija tiešām nobijusies, viņa ar sarežģīto pārbaudījumu tiks galā godam.

Tukumnieki Reinis un Sindija iepazinās skolā un ir kopā divus gadus. Reinis studē finanses augstskolā, bet Sindija vēl mācās skolā. Pāris saskatījās brīdī, kad Reinis piedāvāja Sindijai košļājamo gumiju. Kopš tā laika abi ir kopā, aktīvi apceļo Latviju, slēpo un vienkārši bauda dzīvi. Sindijai īpašu pārbaudījumu pie stūres sagādās braukšanas uzsākšana, trajektorijas ievērošana, kā arī biezā sniega sega, kas jo īpaši apgrūtinās auto vadīšanu.

Santa ir mārketinga speciāliste, kura brīvajā laikā labprāt dzied, vada kāzas un piedalās dažādos TV šovos. Savukārt viņas instruktors Artūrs Krešmanis ir auto nomas vadītājs un labs Santas draugs. Tiesa gan auto vadīšanas iemaņas Artūra vadībā Santai nebūs iespēja ilgi izbaudīt, jo draugam neplānoti darba darīšanās būs jādodas ārpus Latvijas. Tāpēc stafeti savās rokās pārņems otrs Santas draugs – Arturs Vaskine. Viņš izrādās ir kā dzimis instruktors un labprāt izpalīdzēs kolēģei Santai tik grūtajā ceļā līdz autovadītāja apliecībai.

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes