foto: Publicitātes
Nav tāda apģērba, ko var vilkt tikai slaidi cilvēki! Indra Salceviča iedvesmo apalīšu šova dalībnieces mainīt garderobi
2019. gada 24. maijs, 10:12

Nav tāda apģērba, ko var vilkt tikai slaidi cilvēki! Indra Salceviča iedvesmo apalīšu šova dalībnieces mainīt garderobi

Karlīna Timofejeva

“Nav tādu lietu, ko nevarat uzvilkt jūs un kuru var vilkt tikai slaidi cilvēki. Nu nav!” ekskluzīvā nodarbībā kanāla “STV Pirmā!” šova “Pati pilnība” dalībnieces iedvesmo stiliste, šova vadītāja un body positive kustības vēstnese Indra Salceviča.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Veidojot savu stilu, Indra dāmām iesaka rūpīgi izrevidēt savu garderobi un izmest visu lieko – apģērbus, kuri ir morāli novecojuši, nekvalitatīvi vai kļuvuši par mazu. Tāpat viņa iesaka atbrīvoties no apģērbiem, kuri reiz impulsīvi iegādāti un tā arī nekad nav uzvilkti. “Ko var paturēt? Paturēt var tikai pērles,” drosmīgi saka Indra. Tāpat viņa norāda, ka nereti tik populārais aizbildinājums “Man nav ko vilkt” drīzāk norāda uz slinkumu meklēt sev piemērotu apģērbu. “Ir jāiet un jāmeklē. Nav vietējā veikalā – meklē internetā. Ja nevari saprast, ko vilkt, atrodi  kādu slavenību, kura tev līdzīga pēc formām un mēģini kopēt to, kā viņa ir saģērbusies. Ja viņas gaume tevi uzrunā.” Vērtīgu padomu sniedz Indra Salceviča.

foto: Publicitātes

Šīs nedēļas “Pati Pilnība” sērijā dāmām pašām bija jādemonstrē savas stila iemaņas un stundas laikā tirdzniecības centrā “Domina Shopping” vienai otru jāietērpj blogera tēlā. Savukārt dāmu veikumu vērtēja modes blogere Alīna Kellere. Ieskaties dalībnieču stila pērlēs arī tu.

Indra Salceviča iedvesmo apalīšu šova dalībnieces mainīt garderobi

“Nav tādu lietu, ko nevarat uzvilkt jūs un kuru var vilkt tikai slaidi cilvēki. Nu nav!” ekskluzīvā nodarbībā kanāla “STV ...

gallery icon
8