foto: Ekrānuzņēmums
"Mamm’, brauc mājās!" Kantri dziedātāja Linita Mediņa cenšas pierunāt laulībām ietiepīgo 5 bērnu tēvu Ēriku
'Lai mudinātu vīrieti saprast, cik ļoti mīļotajai ir svarīgi oficiāli noformēt abu attiecības, kantri dziedātāja Ēriku aicinās uz kopīgu vakaru pirtiņā.
2018. gada 12. aprīlis, 17:30

"Mamm’, brauc mājās!" Kantri dziedātāja Linita Mediņa cenšas pierunāt laulībām ietiepīgo 5 bērnu tēvu Ēriku

Karlīna Timofejeva

Jau šovakar “STV Pirmā!” skatītāju vērtējumam tiks nodota jaunākā pašmāju ģimeņu attiecību šova “Mamm’, brauc mājās!” sērija, kurā pavisam neapskaužamā situācijā nonāks iemīļotā kantri dziedātāja Linita Mediņa.

Viņu palīgos uzlabot attiecības ģimenē sauks šovā “Tēta nedienas” reiz iepazītais piecu bērnu tēvs Ēriks un viņa dzīvesbiedre Gunita. Toreiz, pirms diviem gadiem, TV kameru priekšā Ēriks lepni bildināja mīļoto, taču kāzu joprojām kā nav, tā nav. Vēl vairāk – līdz ar gadiem augusi vīrieša klajā nepatika pret laulībām: “Tas vairāk iznāca dēļ tās filmēšanas. Es jau centos, centos no tā izvairīties, bet tad man tas apnika un es piekritu.” Notikumus pirms diviem gadiem atceras Ēriks. Vīrietis neslēpj, ka laulības viņam nesaista, un tā ir tēma, par kuru viņiem nepatīk runāt. “Es tādām domām neticu, ka tad būs kaut kas labāks, ka nebūs strīdu,’ atzīst Ēriks, piebilstot, ka laulību “važām” viņš nav gatavs ļauties pat bērnu dēļ, sakot - ja viņi gribēs, būs laimīgi arī šādā ģimenes modelī.

foto: Ekrānuzņēmums
'Lai mudinātu vīrieti saprast, cik ļoti mīļotajai ir svarīgi oficiāli noformēt abu attiecības, kantri dziedātāja Ēriku aicinās uz kopīgu vakaru pirtiņā.

Taču Gunita tik ļoti alkst beidzot sakārtot abu attiecības, kļūt par pilntiesīgu ģimenes locekli un likumīgu sievu, lai varētu lepni nest vīra uzvārdu. “Man gribas, lai viņš mani apprec un lai mēs esam viena kopīga ģimene. Gribu viņu saukt par vīru,” emocijas neslēpj sieviete. Tieši tāpēc sieviete kantri dziedātājai uzticēs tik svarīgo uzdevumu – parunāt ar Ēriku un likt viņam saprast, cik Gunitai kāzas ir nozīmīgas. Vai Linitai izdosies mainīt ietiepīgā Ērika viedokli un panākt to, kas Gunitai līdz šim nav bijis pa spēkam?

Lai mudinātu vīrieti saprast, cik ļoti mīļotajai ir svarīgi oficiāli noformēt abu attiecības, kantri dziedātāja Ēriku aicinās uz kopīgu vakaru pirtiņā, kur intīmākā gaisotnē uzsāks sarunu zem četrām acīm, cenšoties izzināt iemeslus tik klajai nepatikai pret laulībām. Sarunai kļūstot atklātākai, arvien manāmākas kļūs vīrieša dusmas, tāpēc Linita nolems likt lietā  privātus ieročus un atklās pati savas sajūtas brīdī, kad viņas mīļotais vīrietis mēnesi pēc pazīšanās izteicis bildinājumu. Taču dziedātājas centieni vest Ēriku “pie prāta” cietīs absolūtu fiasko, jo viņš ne tikai nebūs gatavs mainīt savas domas, bet pat neslēps savu aizkaitinājumu. Savukārt Linita spriedīs, ka pie šāda lēmuma vainojams Ērika spītīgais raksturs. “Tu par kaut ko neesi pārliecināts. Vai arī tiešām nevēlies uzņemties pilnu atbildību. Tikai tādu mazu  - bišķiņ, bišķiņ, ja gadījumā kas, es tur neesmu vainīgs. Es domāju, ka tā ir tāda poza, nostāja, ka es neieklausos nevienā un stingri turos pie savas pārliecības. Neskatoties ne uz ko.” par Ērika rīcības iemesliem raidījuma laikā spriež Linita. Vai viņai izdosies paveikt brīnumu un tomēr mainīt Ērika domas? Vai tukumnieku ģimenē reiz skanēs kāzu zvani? Uzzini jau šovakar, plkst. 21:00 STV Pirmā!,  atklātākajā pašmāju ģimeņu attiecību šovā Mamm', brauc mājās!"