foto: Publicitātes
Populārā latviešu modele Luīze Salmgrieze ir pilnas slodzes māmiņa un modes biznesu “uzlikusi uz pauzes”
Šobrīd Luīze ir pilnas slodzes māmiņa un visu savu uzmanību velta atvasei.
2018. gada 6. janvāris, 10:50

Populārā latviešu modele Luīze Salmgrieze ir pilnas slodzes māmiņa un modes biznesu “uzlikusi uz pauzes”

Karlīna Timofejeva

“Kad piedzima Stella, piedzima jauna Luīze. Es zinu, ka man nav jāskrien, nav kādam svešam cilvēkam savs bērns jāatdod,” Intara Rešetina piedzīvojuma šovā “Sapnis par Ameriku”, kas 360TV ekrānos būs skatāms jau rītvakar, atklāj populārā latviešu modele Luīze Salmgrieze – Campio. Viņa nu jau kādu laiku par mājām sauc Ņujorku, ir precējusies ar modeļu aģentu, portugāli Nuno, un audzina mazo meitiņu Stellu.

Šobrīd Luīze ir pilnas slodzes māmiņa un visu savu uzmanību velta atvasei. Turklāt modele atzīst, ka nekad iepriekš nebija domājusi, ka viņai šis dzīves posms ļoti patiks:  “Man likās, ka es nebūšu spējīga ar bērnu nosēdēt mājās. Es skatījos uz savu mammu, kurai ir pieci bērni un domāju – ak Dievs, nu kā tu vari visu laiku mājās sēdēt?!” taču nu viss ir mainījies. Luīze modes biznesu ir “uzlikusi uz pauzes” un neslēpj, ka šo laiku ļoti izbauda. “Es līdz Stellas piedzimšanai nezināju, kas ir laime. Es atdotu Ņujorku un visus modes žurnālus, lai tikai man būtu tas, kas man ir tagad.” Emocijas neslēpj modele.

foto: Publicitātes
Šobrīd Luīze ir pilnas slodzes māmiņa un visu savu uzmanību velta atvasei.

Kāds interesants stāsts saistās arī ar Luīzes meitiņas vārdu – izrādās Luīzei reiz bijis ļoti mīļš kaķis, kuru saukuši par Stellu un kurš nedēļu pēc meitiņas piedzimšanas devies uz citiem medību laukiem. Šis vārds Luīzei bijis ļoti mīļš, tāpēc ar to tagad lepojas arī viņas atvase. “Šo vārdu kaķītim iedeva mana mamma un man vienmēr tas šķitis nenormāli skaists,” stāsta Luīze.

Intars Rešetins ciemos pie modeles Luīzes Salmgriezes

gallery icon
6

Luīze ir gandarīta par dzīves dotajām iespējām -  to, ka viņai ir tāds darbs, kas var dot finansiālu stabilitāti un mīļotais vīrietis, kurš atbalsta viņu it visā. Viņa atceras, ka jau bērnībā, skatoties meksikāņu seriālus, vēlējusies būt kopā ar tikpat karstasinīgu puisi. Nu viņas vēlēšanās ir piepildījusies! Portugālis Nuno ir 14 gadus vecāks par Luīzi, taču gadu starpība abu attiecībām nebūt netraucē – viņus saista kopīgas intereses un garas sarunas. “Es domāju, ka bija meitenes, kuras skatījās greizi – tev jau noteikti darba netrūkst, tev draugs ir modeļu aģents. Tā īstenībā nav, jo es vairāk esmu komerciāla un strādāju ar katalogiem, bet viņš vairāk specializējas uz modes šoviem un vairāk tieši uz jaunajām sejām. Es jau biju attīstījusies un tikusi tālāk, tāpēc man bija citi cilvēki, kas rūpējās par manu karjeru. Lai gan bijām vienā un tajā pašā aģentūrā,” atceras Luīze.