foto: Ekrānuzņēmums
Rešetins kļūst par liecinieku īstās Lasvegasas kāzās
2017. gada 10. novembris, 13:02

Rešetins kļūst par liecinieku īstās Lasvegasas kāzās

Jauns.lv

Šonedēļ Intara Rešetina piedzīvojumu šovā “Sapnis par Ameriku” aktieris tālajā Ņujorkā satiksies ar apvienības “Daugavas vanagi” priekšsēdētāju un ārkārtīgi kolorītu personību Valdi Čirkstu.

Jāatzīst, ka ar tradicionāli stereotipisko trimdas latviešu biedrības pārstāvja veidolu viņam mazs sakars - Valdis ir kinoaktieris, diktors, atlēts, uzņēmējs un daudzu “Labvēlīgā Tipa”, DJ Ella, ”Moontalk” un citu mūziķu dziesmu tekstu autors.  Viņš Amerikā dzīvo jau 16 gadus un ieradies šajā zemē tieši liktenīgajā 11. septembrī. Sākumā neesot gājis viegli – Valdis pat esot dienišķās pārtikas naudu par centiem “grabinājis’, kā arī strādājis tur, kur ātri un labi maksā – gan celtniecībā, gan galdniecībā un mēbeļu pārvadāšanā. Ņujorkā Valdis “aizķērās”, jo satika savu pirmo sievu un dēla Laimja māti.

Valdis Čirksts Rešetinam izrādīs Ņujorku pēc pilnas “programmas” un ļaus izbaudīt neaizmirstami karaliskas izklaides - ar ekskluzīvu trīsstāvīgu jahtu Ņujorkā vizinās ne tikai šova vadītāju, bet arī simpātiskas modeles, kādā glaunā restorānā iemācīs pagatavot veselīgus ēdienus, burtiski piekaus Intaru sporta nodarbības laikā Centrālparkā un ļaus viņam vizināties pa ielām pie smagās mašīnas stūres. Bet visemocionālākais būs brīdis, kad Čirksts Rešetinu aicinās par liecinieku īstās Lasvegasas kāzās romantiskajā “Mazajā baltajā kapelā” ( “The Little White Chapel”), kur viņš apņems par sievu latviešu meiteni, modeli Līgu! Dodies līdzi Intaram Rešetinam trakajos piedzīvojumos otrpus okeānam un satiec Ņujorkas apvienības “Daugavas vanagi” priekšsēdētāju Valdi Čirkstu šovā “Sapnis par Ameriku” “Hobiju sestdienā”, 11. novembrī plkst. 21:00 kanālā 360TV!