foto: Ekrānuzņēmums
Kurā no sportistiem bērnībā bija iemīlējusies Elza Rozentāle? Uzzini spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu?”
Elzas mīļākais sporta veids ir futbols, bet brīvajā laikā viņa aizraujas ar sēņošanu un makšķerēšanu.
2017. gada 8. novembris, 11:33

Kurā no sportistiem bērnībā bija iemīlējusies Elza Rozentāle? Uzzini spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu?”

Jauns.lv

Šonedēļ sporta erudīcijas spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu?” vienā komandā startē dziedātāja Elza Rozentāle un mūziķis Jānis Bukums, kurš iejuties arī TV raidījuma vadītāja ampluā un kanālā “STV Pirmā!” redzams sociālajā raidījumā “Caur ērkšķiem uz..”

Elzas mīļākais sporta veids ir futbols, bet brīvajā laikā viņa aizraujas ar sēņošanu un makšķerēšanu. Turpretim Bukums fano par hokeju un ar draugiem nereti ļaujas azartiskam pokera vakaram. Viņiem pretim stāsies mūziķi Mārtiņš Ruskis un Jānis Moisejs, kurus vieno mīlestība pret basketbolu. Kamēr Jānis reiz ieguvis divas zelta medaļas Latvijas jaunatnes basketbola līgā, Mārtiņš klātienē vērojis Ventspils-Barons basketbola spēli Rīgā Ventspils kreklā.

Puiši iedvesmojas gan no Maikla Džordana, gan pašmāju sportista Ernesta Gulbja sasniegumiem. Kā komandām veiksies populāru sportistu atminēšanā un kurā no pašmāju sportistiem bērnībā bija iemīlējusies Elza Rozentāle? Uzzini jau “Ideju trešdienā” 8. novembrī plkst. 22:00, sporta erudīcijas spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu?” kanālā 360TV!