foto: ©Walt Disney Co./courtesy Everett / Everett Collection/ Vida Press
Humors, veiksme un cīņa jaunajā filmā “Karību jūras pirāti: Salazara atriebība”
Kapteinis Džeks Sperovs atkal nonācis nāves briesmās.
2017. gada 3. oktobris, 16:01

Humors, veiksme un cīņa jaunajā filmā “Karību jūras pirāti: Salazara atriebība”

Jauns.lv

Pēc sešu gadu pārtraukuma iznākusi “Karību jūras pirātu” jaunākā filma ar aktiera Džonija Depa spēlēto varoni kapteini Džeku Sperovu galvenajā lomā.

“Karību jūras pirātu” franšīze ir kļuvusi par kases grāvēju, kā ienākumi sasnieguši vairāk nekā trīsarpus miljardu dolāru. Filmā “Karību jūras pirāti: Salazara atriebība” kapteinis Džeks Sperovs (aktieris Džonijs Deps) joprojām ir šarmants, piedzēries pirāts, kurš dodas bagātību meklējumos. Bet nu viņš ir izsmēlis savu veiksmi – Sperovam pa pēdām dodas senais ienaidnieks kapteinis Salazars, kas kopā ar savu spocīgo komandu alkst iznīcināt visus pirātus uz pasaules...

foto: ©Walt Disney Co./courtesy Everett / Everett Collection/ Vida Press
Sperovam pa pēdām dodas senais ienaidnieks kapteinis Salazars.


“Karību jūras pirātu” franšīzes jaunākajā piedzīvojumu filmā titullomu – kapteini Salazaru – atveido pazīstamais spāņu aktieris Havjers Bardems. Viņa sieva Pēnelope Krusa spēlēja filmas iepriekšējā daļā. “Salazara atriebībā” redzēsim arī angļu aktrisi Kaju Skodelario, kura popularitāti guvusi pēc lomas populārajā jauniešu seriālā “Skins”, kas vēsta par Bristoles pusaudžu dzīves līkločiem.


Bet jaunā un drosmīgā jūrnieka Henrija Tērnera lomā darbojas austrāliešu aktieris Brentons Tvaits. Būdams viens no filmas kvēlākajiem faniem, aktieris bija sajūsmā par iespēju filmēties šajā projektā kopā ar pieredzējušo Džoniju Depu. „Nekad nevar zināt, ko Deps filmēšanas laukumā izdarīs,” saka Brentons, norādot, ka Depam tīk improvizēt ar dialogu tekstiem.
“Shortcut Premiere” filma skatāma tās oriģinālajā – angļu – valodā un ar latviešu un krievu valodas subtitriem.

foto: ©Walt Disney Co./courtesy Everett / Everett Collection/ Vida Press
Jaunie aktieri Kaja Skodelario un Brentons Tvaits.

Skaties Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad pieejama arī “Shortcut Box” ierīce, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā. Iespējams izmēģināt 30 dienas bez maksas!