Markus Riva pret Viktoru Lapčenoku - mūziķu duelis spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu?”
2017. gada 29. augusts, 13:50

Markus Riva pret Viktoru Lapčenoku - mūziķu duelis spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu?”

Karlīna Timofejeva

Šonedēļ erudīcijas spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu?” savas zināšanas pierādīs divu paaudžu mūziķi – leģendārais estrādes dziedātājs Viktors Lapčenoks startēs vienā komandā ar komponistu Uldi Marhileviču, bet viņiem pretim stāsies gados jaunākie mūziķi Lauris Valters un Markus Riva, kuri, kā izrādās, ne reizi vien uz skatuves bijuši sīvi konkurenti, piemēram, sacenšoties par uzvaru pašmāju Eirovīzijas konkursā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Taču šajā spēlē abus vienos īsts komandas gars un vēlme uzzināt, kāda tad ir Aļonas Ostapenko panākumu atslēga. Ja Markusu iedvesmo Konors Makgregors, tad Lauris par izcilākajiem sportistiem uzskata Martinu Dukuru un Rodžeru Federeru. Abiem komandas biedriem ir arī atšķirīgi mīļākie sporta veidi – Laurim tas ir basketbols, bet Markusam – bokss. Taču, cik labi viņiem veiksies vienā no jautrākajiem spēles uzdevumiem – pašmāju sporta personību atminēšanā?

Markusa un Laura konkurentus – estrādes leģendu Viktoru Lapčenoku un komponistu Uldis Marhilēviču vieno ne tikai mīlestība pret mūziku, bet arī – basketbolu. Komandas biedri cītīgi seko līdzi Nacionālajā Basketbola līgā notiekošajam, bet Uldis no dziesmu sacerēšanas un muzicēšanas brīvajos brīžos noskatās arī futbola spēles. Gan Viktors, gan Uldis ar sportu aizrāvušies jau kopš bērnības, Uldi joprojām iedvesmo Golden Steitas “Warriors”, savukārt Viktors sajūsminās par Valda Muižnieka personības spēku. Šodienas spēlē saviem pretiniekiem Viktors ar Uldi novēl nepadoties, kā arī veiksmi, jo tāda būšot vajadzīga! Jo īpaši brīdī, kad, izmantojot spēles papildiespēju – sarkano kartīti – Markus ar Lauri kādu īpaši āķīgu jautājumu “pārfutbolēs” pretiniekiem. Kam šoreiz būs lielāka priekšrocība – pieredzei vai jaunībai, un kā dalībniekiem veiksies domājot atbildes uz Anatolija Kreipāna uzdotajiem jautājumiem un atpazīstot pašmāju izcilākos sportistus, to uzzināsiet jau trešdien, 30. augustā plkst. 22:00 kanālā 360TV aizraujošajā sporta erudīcijas spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu?”