foto: Publicitātes
"Lattelecom" televīzija piedāvās visas "Tvinpīkas" sezonas
“Seriāla Tvinpīka atgriešanās TV ekrānos pēc 25 gadu pārtraukuma kļuvusi par vienu no apspriestākajiem notikumiem TV pasaulē.
2017. gada 1. jūnijs, 16:20

"Lattelecom" televīzija piedāvās visas "Tvinpīkas" sezonas

Kasjauns.lv

Lattelecom televīzija skatītājiem nodrošinās iespēju sekot līdzi Deivida Linča kulta seriāla Tvinpīka (Twin Peaks) varoņu gaitām gan tikko ASV pirmizrādi piedzīvojušajā jaunākajā sezonā (kanālā STV Pirmā!), gan pirms 25 gadiem uzņemtajās sezonās (lietotnē Shortcut).

Jau 5. jūnijā plkst. 22.00 kanālā STV Pirmā! varēs vērot pirmās divas Tvinpīkas jaunākās sezonas sērijas. Un arī turpmāk pirmdienās šajā laikā būs skatāmas jaunākās sērijas – pavisam drīz pēc tās pirmizrādes ASV. Katru sērija vēl nedēļu pēc tās demonstrēšanas STV Pirmā! varēs noskatīties arī lietotnes Shortcut un Lattelecom Interaktīvās TV kanāla arhīvā. Tvinpīku latviešu valodā ierunājuši aktieri Katrīne Pasternaka un Juris Kalniņš.


Savukārt ikviens skatītājs, kurš vēlēsies iepazīt Tvinpīkas sākotnējās mistērijas vai atsvaidzināt savas zināšanas, jau nākamnedēļ lietotnē Shortcut varēs noskatīties arī abas pirmās seriāla sezonas no pagājušā gadsimta 90. gadu sākuma. Sākotnēji seriāls būs pieejams angļu valodā, vēlāk – arī ierunāts latviešu valodā.


“Seriāla Tvinpīka atgriešanās TV ekrānos pēc 25 gadu pārtraukuma kļuvusi par vienu no apspriestākajiem notikumiem TV pasaulē, tāpēc nešaubīgi pievērsīs arī Latvijas skatītāju uzmanību. Priecājamies, ka vienīgie Latvijā varam skatītājiem piedāvāt pilnu seriāla Tvinpīka saturu. Tā būs iespēja apvienoties vairākām paaudzēm – vecākiem, atgriežoties Tvinpīkā, bet gados jaunākajiem – ar to iepazīstoties,” norāda Lattelecom biznesa attīstības direktore Inga Alika-Stroda.


Marka Frosta un Deivida Linča slavenais seriāls, kas tika izrādīts no 1990. līdz 1991. gadam, atgriezies uz TV ekrāniem ar 18 jaunām sērijām un vairāk nekā 200 aktieru piedalīšanos. To vidū arī pirmo sezonu galvenās lomas atveidotājs Kails Maklahlans (FIB aģents Deils Kūpers, kurš izmeklē Lauras Palmeres slepkavību), Džeimss Maršals, Šerila Lī, pats Deivids Linčs un tādi pazīstami aktieri kā Monika Beluči, Naomi Votsa, Amanda Seifrīda un daudzi citi.