Ko par laulībām domā iekārojamais vecpuisis Lauris Dzelzītis?
2017. gada 22. marts, 11:48

Ko par laulībām domā iekārojamais vecpuisis Lauris Dzelzītis?

Kasjauns.lv

“Laulības kā statuss mani neinteresē” – atklāts ir aktieris, sarkanā paklāja raidījuma “Kas Karsts?” vadītājs un viens no iekārojamākajiem vecpuišiem Lauris Dzelzītis. “Nesaprotu, kā tik ilgi var būt kopā un ar vienu. Man bail, ka es tā nevarēšu. Man liekas fenomenāla situācija, kad esi bijis kopā vairākus gadus un tad pēkšņi kāda notikuma dēļ viss “lupatās”.

Tā varbūtībiņa, ka sīka notikuma dēļ viss būvētais ilgu gadu garumā pazudīs, mani paralizē.” Dainas Jāņkalnes raidījumā “Sieviete. Personīgi”, kas jau rīt plkst. 22:00 būs skatāms lielāko personību kanālā 360TV, atklās aktieris, Lauris Dzelzītis. Viņš neslēps, ka ne tuvu neapskauž tos, kuri izvēlējušies apprecēties. Laulība viņaprāt jau sākotnēji ir pārāk nolemta neveiksmei, tāpēc aktieris nav gatavs zaudētu savu brīvību, kurā jūtās ļoti ērti. “Esmu ļoti patstāvīgs un dzīvoju suverēnu dzīvi. Varu pat teikt, ka man nopietnas attiecības nekad nav bijušas. Traukus reizi nedēļā nomazgāt un izmazgāt netīro drēbju kaudzīti varu arī pats.”

Šajā “Sieviete. Personīgi” sērijā Daina Jāņkalne meklēs atbildi uz vienmēr aktuālo jautājumu – precēties vai neprecēties? Kopš sabiedrība vairs nenosoda kopdzīvi bez laulības, aizvien biežāk cilvēki nonāk pie secinājuma, ka kāzām nav jēgas un viņi tās nevēlas. Kādi ir iemesli šim lēmumam? Producente un personības izaugsmes trenere Anna Krimele atceras, ka pirms došanās pie altāra piedzīvojusi paniskas bailes un ilgi nav spējusi saņemties. Vaicāta, kas tad īsti mainās pēc laulībām, skaistumkopšanas salona «BBBinnija» īpašniece Binnija Ārberga atklās, ka kļūstot par sievu iemantojusi lielāku drošības sajūtu un, ja vien būtu īstais cilvēks blakus, viņa būtu gatava precēties vēlreiz. Vai uzvilkt pirkstā laulības gredzenu grib tikai sievietes? Vai arī vīrieši patiesībā vēlās nostiprināt attiecības juridiski un kāda vispār jēga no šādas savienības, ja neskaita garīgos ieguvumus?  Sabiedrībā zināmu cilvēku personīgā pieredze un viedokļi par laulībām Dainas Jāņkalnes sarunu raidījumā “Sieviete. Personīgi” Viņas ceturtdienā, 23. martā plkst. 22:00 kanālā 360TV!

Kasjauns.lv