Kā ik dienu justies 27 gadus vecai? Jeļenas Strahovas pieredze
Cilvēki
2020. gada 23. oktobris, 11:51

Kā ik dienu justies 27 gadus vecai? Jeļenas Strahovas pieredze

Marika Džule

Jauns.lv

PA.CĒLUMA studijā viesojas Baltijas modes federācijas prezidente Jeļena Strahova, kura atklāj, kāpēc nekad neskatās savā pasē un ka 32. Rīgas modes nedēļa notiks neierasti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jeļena Strahova ir Baltijas modes federācijas prezidente, Rīgas modes nedēļas (Riga Fashion Week) galvenā producente. Jeļena jaunībā nodarbojās ar mākslas vingrošanu, šobrīd piekopj aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, kā arī seko līdz izmaiņām un aktualitātēm modes industrijā.

Uzzini arī, kāpēc modes un modeļu bizness nav viens un tas pats, kādēļ 32. Rīgas modes nedēļas podiums būs 55 metrus garš, un kādas unikālas dāvanas Jeļena saņem no latviešu dizaineriem?

32. Rīgas modes nedēļa norisināsies no 27. līdz 31. oktobrim. Modes skates notiks gan klātienē - Hanzas Peronā, ievērojot visus nepieciešamos piesardzības noteikumus, gan tiešsaistē. Pilna informācija par modes skatēm, plānotajiem pasākumiem un ierobežojumiem - www.rfw.lv.

Kā vairot enerģiju ar uztura palīdzību un samazināt cukura patēriņu ikdienā, stāstīs biohakere, biomedicīnas un bioinformātikas speciāliste, projekta "Veselība kā process" līdzizveidotāja Agnese Zlatopoļska.

PA.CĒLUMA 29. raidījuma iedvesma smelta no aktuālā PASTAIGAS novembra/decembra izdevuma