Piedzimt ar kino gēnu. RIGA IFF direktores Lienes Treimanes pieredze
Cilvēki
2020. gada 16. oktobris, 10:43

Piedzimt ar kino gēnu. RIGA IFF direktores Lienes Treimanes pieredze

Marika Džule

Jauns.lv

PA.CĒLUMA studijā viesojas RIGA IFF direktore Liene Treimane, kura atklāj, kā kino izmaina cilvēka apziņu un nosauc TOP 3 festivāla filmas, kuras ir jāredz.

Liene Treimane ir RIGA IFF direktore, kuras sirdsdarbs ir kino, mūzika un ar tiem saistītu pasākumu un notikumu plānošana, radīšana un organizēšana.

Uzzini arī, vai Lienei jaunībā traucēja mammas - aktrises Esmeraldas Ermales - lielā popularitāte, kā un pēc kādiem kritērijiem tiek atlasītas festivāla filmas un ko nozīmē RIGA IFF šā gada sauklis - "Apzinot nezināmo"?

Noskaidro un uzzini sīkāk par katru no Lienes RIGA IFF izlases TOP 3 filmām, kuras noskatīties klātienē un tiešsaistē tiek aicināts ikviens PA.CĒLUMA skatītājs un kvalitatīva kino cienītājs.

7. Rīgas Starptautiskais kino festivāls (RIGA IFF) norisinās no 15. līdz 25. oktobrim.

Apmeklētājus festivālā sagaida pasaules kinofestivālos jau atzinību guvuši darbi, izteiksmīgi un drosmīgi skatpunkti no Baltijas jūras reģiona un ziemeļvalstīm, kā arī talantīgas debijas un ilgi gaidīti pašmāju kinodarbi.

Reaģējot uz pasaulē joprojām valdošo veselības krīzi, festivāls notiks gan klātienē, gan tiešsaistē - online.rigaiff.lv, kurā tiks pārraidīts 51 tiešsaistes seanss.

Pilna informācija par plānotajiem pasākumiem un seansiem pieejama festivāla RIGA IFF mājaslapā - rigaiff.lv