Raudāšana neko nemaina. Ketijas Karlsones pieredze, audzinot bērnu ar īpašām vajadzībām
Cilvēki
2020. gada 25. septembris, 09:28

Raudāšana neko nemaina. Ketijas Karlsones pieredze, audzinot bērnu ar īpašām vajadzībām

Marika Džule

Jauns.lv

PA.CĒLUMA studijā viesojas Kurts coffee īpašniece - PASTAIGAS sieviešu līderu SASNIEGUMU TOPA 2020 nominante Ketija Karlsone, kura atklāj, ka sabiedrībā jāveicina izpratne un atbalsts ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašībām vajadzībām.

Ketija Karlsone ir skaistumkopšanas speciāliste, AUCH beauty home salona, Kurts coffee kafijas namiņu īpašniece. Ketija ir mamma Miai, Olīvijai un Kurtam Oliveram. Aizraujas ar kosmētikas izgatavošanu, aromterapiju un ēteriskajām eļļām. Kopā ar ģimeni brauc ceļojumos skatās filmas un klausās audio grāmatas. Kafijas namiņi " Kurts coffee" radīti ar mērķi ienākumus novirzīt dēla Kurta Olivera rehabilitācijai.

Uzzini arī, kā darbs skaistumkopšanā sniedz iespēju Ketijai uzlādēties, saglabāt optimismu un neizdegt, kā aromterapija palīdz attīstīt bērna pasaules uztveri, maņas un vai Ketija ievēro pārtraukto gavēšanu, lai saglabātu sevi formā?

Kā vairot enerģiju un veselību gavējot, stāstīs biohakeris, sevis pilnveidošanas programmas RESTARTS izveidotājs Kaspars Vendelis.

Jau ceturto gadu rudenī žurnālā tiek publicēts PASTAIGAS sieviešu līderu SASNIEGUMU TOPS, kurā tiek izceltas Latvijas ietekmīgākās, izcilākās un radošākās dažādu nozaru pārstāves un viņu panākumi.

PA.CĒLUMA 25. raidījuma iedvesma smelta no aktuālā PASTAIGAS septembra/oktobra izdevuma.