Cilvēki
2020. gada 18. septembris, 12:10

Kā sadzīvot ar stresu un saglabāt ģimeni pēc šķiršanās. Ilzes Viņķeles pieredze

Marika Džule

Jauns.lv

PA.CĒLUMA studijā viesojas veselības ministre - PASTAIGAS sieviešu līderu SASNIEGUMU TOPA 2020 nominante Ilze Viņķele, kura atklāj, kā sadzīvo ar konstantu miega badu un kā saglabāt optimismu grūtās, sarežģītās situācijās.

Ilze Viņķele ir veselības ministre, politiķe, bijusi gan izdevuma “Sveiks un Vesels” redaktora vietniece, gan sociālā darbiniece krīzes centrā ielu bērniem “Marsa gatve", gan labklājības ministre. Ilze ir mamma trīs dēliem - Jēkabam, Antim Antonam un Jurim, piekopj veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, aizraujas ar jogu un vindsērfingu.

Uzzini arī, ka kolekcionēt skaistas kurpes ir veselības ministres sievišķīgā aizraušanās, ka Ilze izšķīrās no vīra, lai saglabātu labas attiecības ģimenē un kāpēc ceļojumi uz Indiju rosina paļauties, pārstāt kontrolēt un ļauties mirklim.

Kā motivēt sevi piecelties piecos no rīta un ieviest dienas ritmu, stāstīs biohakeris, sevis pilnveidošanas programmas RESTARTS izveidotājs Kaspars Vendelis.

Jau ceturto gadu rudenī žurnālā tiek publicēts PASTAIGAS sieviešu līderu SASNIEGUMU TOPS, kurā tiek izceltas Latvijas ietekmīgākās, izcilākās un radošākās dažādu nozaru pārstāves un viņu panākumi.

PA.CĒLUMA 24. raidījuma iedvesma smelta no aktuālā PASTAIGAS septembra/oktobra izdevuma.