Natālijas Jansones, Katya Katya London skates. Rīgas modes nedēļas trešā diena
Mode
2019. gada 1. novembris, 11:33

Natālijas Jansones, Katya Katya London skates. Rīgas modes nedēļas trešā diena

Jauns.lv

Pilnā sparā turpinās Rīgas modes nedēļa 2019. Trešajā dienā aktuālās modes cienītājus priecēja Natālija Jansone, igauņu zīmols Marimo, mode no Itālijas - Caterina Moro un neatkārtojamā Katya Katya London.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rīgas modes nedēļa: "Natalija Jansone" pavasaris/vasara 2020

Natālijas Jansones skate Rīgas modes nedēļā 2019

gallery icon
70

Natālijas Jansone tērpi ir kā modes valodas Haiku – eleganti, rezervēti un precīzi piegriezti kā dārgakmeņi. Ar rokām darināti, izmantojot dabiskos materiālus.

Igaunijas zīmola Marimo skate Rīgas modes nedēļā 2019

Igaunijas zīmola Marimo skate Rīgas modes nedēļā 2019.

gallery icon
60

Igaunijas zīmols Marimo tika izveidots stiprām un pašpāpliecinātām sievietēm, kurām raksturīgas augstas prasības pret sevi un dzīves kvalitāti. Zīmola dizaina pamatā  ir minimālisms un klasika, kur tīras  tīras un skaidras līnijas sasaucas ar tādām modernām detaļām kā atklāta muguras daļa, ar rokām darināti Swarovski izšuvumi un Marimo raksturīgās jostas, kas izrotātas ar Swarovski kristāliem.

Caterina Moro skate Rīgas modes nedēļā 2019

Zīmols, kas dēvēts tā dizaineres Caterina Moro vārdā, tika dibināts 2018. gadā un tā apģērbi tiek radīti Itālijā.

gallery icon
50

Zīmols, kas dēvēts tā dizaineres Caterina Moro vārdā, tika dibināts 2018. gadā un tā apģērbi tiek radīti Itālijā. Pagātnes estētika, kas jāskata un jāinterpretē ar jaunu, šībrīža vīziju, ir izejas punkts Caterina Moro veidotajām kolekcijām. Akurāta materiālu izpēte, izstrādājumu sartorālais raksturs un inovatīva pieeja darba tehnikai tiek apvienota ar dziļu mīlestību pret krāsām un īpašu vērību pret detaļām. Šīs ir vadlīnijas, kuras ievēro zīmols. Garās un mini kleitas, kurām raksturīgas maigas un viļņaina līnijas, ir piemērotas dinamiskai sievietei un viņas ikdienas aktivitātēm, piešķirot valkātājai poētisku pievilcību, neignorējot vieglumu un komfortu.

Rīgas modes nedēļa: "Katya Katya London" pavasaris/vasara 2020

Zīmols KATYA KATYA LONDON specializējas īpaši sievišķīgu tērpu veidošanā, iedvesmojoties no vintāžas stila, rada demi-couture līgavu kleitas un kleitas īpašiem ...

gallery icon
61

Zīmols KATYA KATYA LONDON specializējas īpaši sievišķīgu tērpu veidošanā, iedvesmojoties no vintāžas stila, rada demi-couture līgavu kleitas un kleitas īpašiem pasākumiem. Zīmols piedāvā arī individuālu pasūtījumu veikšanu. KATYA KATYA LONDON kleitas ir izsmalcinātas un elegantas, darinātas izmantojot ļoti delikātus mežģīņu elementus un rokām izšūtas detaļas.

Rīgas modes nedēļas 2019 trešās dienas viesi

Rīgas modes nedēļas 2019 trešās dienas viesi Hanzas peronā.

gallery icon
88