foto: PictureGroup/Sipa USA/ Vida Press
Augstdzimusī modele Kara Delaviņja izaicina Holivudu
Cilvēki
2019. gada 2. februāris, 06:25

Augstdzimusī modele Kara Delaviņja izaicina Holivudu

Zane Dzene

Pastaiga

No modeles kļūt par aktrisi. Šādam izaicinājumam savulaik ļāvušās daudzas Holivudas zvaigznes. Arī Kara Džoslīna Delaviņja (26) kopš 2015. gada ir ļoti nopietni pievērsusies lielajam kino.

Pa mēli defilējusi kopš 10 gadu vecuma un izbaudījusi šīs profesijas blaknes, pašu augstāko britu aprindu ģimenes atvase uz lielā ekrāna pirmoreiz parādījās kā princese Sorokina kostīmdrāmā Anna Kareņina (2012.), un kopš tā brīža viņas vārds rakstīts gan komiksu (Pašnāvnieku vienība, 2016., Valeriāns un tūkstoš planētu pilsēta, 2017.), gan drāmu (Tulpju drudzis, 2017.) titros.

foto: © 2016 VALERIAN SAS Ð TF1 FILMS PRODUCTION
Filmā "Valeriāns un tūkstoš planētu pilsēta", 2017.

Nu Kara filmējas seriālā Carnival Row, kas vēl skatītāju vērtējumam nav nodots, taču daiļrunīgs ir fakts, ka tā galvenā loma uzticēta Orlando Blūmam. Seriāla Dinastija zvaigznes Džoanas Kolinsas krustmeita iedziedājusi arī dažas dziesmas, spēlē bungas un ģitāru, ir izpaudusies apģērbu dizainā un uzrakstījusi romānu Spogulīt, spogulīt.

foto: Vikram Gounassegarin © 2016 VALERIAN SAS Ð TF1 FILMS PRODUCTION
Kadrs no Lika Besona filmas "Valeriāns un tūkstoš planētu pilsēta", 2017.

Par uzacīm viņai sen neviens neko vairs nevaicā, arī privātās dzīves peripetijas – atklātā biseksualitāte – lai paliek dzelteniem izdevumiem.

foto: PictureGroup/Sipa USA/ Vida Press
Filmas "Valeriāns un tūkstoš planētu pilsēta" pirmizrādē.

No stresa viņas tetovēto ķermeni pārņem psoriāzes pleķi, un tā ir tikai viena no vainām Delaviņjas medicīnas kartē, kur var atrast arī depresiju un dispraksiju (runas funkciju traucējumus), taču par privāto dzīvi viņai netīk runāt.

foto: Steven Ferdman/Sipa USA/ Vida Press

Kara ne mirkli nav mācījusies aktiermākslu, mēdz dziedāt dušā un sapņo reiz filmēties pie Kventina Tarantīno, Mārtina Skorsēzes vai Sofijas Kopolas.

Tik dažādā Kara Delaviņja modeles gaitās un dzīvē

gallery icon
40