Ieskaties, kā top žurnāla "Pastaiga" novembra numurs!
Modele Paula, "Natalie" modeļu aģentūra.
Blogs
2017. gada 2. oktobris, 17:44

Ieskaties, kā top žurnāla "Pastaiga" novembra numurs!

Liene Stūraine

Jauns.lv

Šobrīd rūpīgi top žurnāla "Pastaiga" novembra numura stila lappuses. Kā jau solīju, šodien blogā reportāža no fotosesijas aizkulisēm.

Katra šāda fotosesija prasa daudz sagatavošanās darbu, pārdomu un, protams, tās pamatā ir kāds stāsts, izdomāts vai reāls…

Šoreiz par stilistes Olgas Kolotovas iedvesmas avotu kļuva 2000. gada filma "In the Mood for Love", kuras scenārija autors, producents un režisors ir Vongs Karvai (Wong Kar-wai). Filmas darbība notiek 60. gadu Honkongā. Tā bieži tiek pieminēta kā viena no ievērojamākajām Āzijas filmām un ir saņēmusi vairākus nozīmīgus apbalvojumus. Ja vēl nav redzēta, noteikti ir vērts to labot!

Ceru, ka intriga ir radīta un jūs ar nepacietību gaidāt "Pastaigas" novembra numura iznākšanu. Atklāšu, ka šādi ieskati fotosesijās kļūs par ikmēneša tradīciju.

Svētdiena, plkst.10 no rīta! "Sapņu komanda": fotogrāfs Oļegs Zernovs, stiliste Olga Kolotova, stilistes asistente Bettie Sadauska.
Fotosesijas norises vieta - japāņu restorāns "COD".
Norādes frizūrai.
Stilisti un blogeri strādā bez brīvdienām...
Lieliskā make-up un matu meistare Beāte Kudiņa darbībā.
Olga Kolotova apģērbu atlases procesā.
Olga Kolotova
Olga Kolotova: "Vai šo?"
Īpaša uzmanība jāpievērš stāsta tēlam. Šoreiz skandināviska tipa modelei jāiejūtas aziātes tēlā, ne tikai vizuāli, bet arī sajūtu un emociju līmenī, ko vēlāk varēsim baudīt jau gatavās stila stāsta fotogrāfijās.
Visa komanda iesaistās perfektā fotostāsta tēla veidošanā.
foto: Liene Stūraine
Modele Paula no "Natalie" modeļu aģentūras.
Olga dod norādes pozai.
Oļegs Zernovs fotografēšanas procesā.
Kad pēkšņi prātā iešaujas vēl kāda doma, procesā var tik iesaistīts arī restorāna īpašnieks, jo idejas realizēšanai nepieciešamas spēcīgas vīrieša rokas!
Kad pēkšņi prātā iešaujas vēl kāda doma, procesā var tik iesaistīts arī restorāna īpašnieks, jo idejas realizēšanai nepieciešamas spēcīgas vīrieša rokas!
Tagad priekšā pats svarīgākais svarīgākais - labāko fotogrāfiju atlase.

Stila stāsta fotosesijas aizkulises

gallery icon
22

Fotogrāfiju autore: Liene Stūraine