foto: Publicitātes foto
Možuma atgūšanai - sen zināms palīgs, jauna tehnoloģija
Esi vesels
2024. gada 3. aprīlis, 09:00

Možuma atgūšanai - sen zināms palīgs, jauna tehnoloģija

Reklāmas projekts

Katra gadalaiku maiņa nozīmē slodzi organismam, un pavasaris – it īpaši, tomēr tik ļoti smagu pavasara nākšanu sen nebiju piedzīvojusi. Gandrīz vai gribējās, lai ziema tomēr turpinās… Taču risinājums atradās, un, kā vienmēr, tas nekur tālu nebija jāmeklē!

Jau marta sākumā šķita, ka plecos uzkrauts milzīgs smagums, pat parasta mājas uzkopšana šķita kā varoņdarbs, ģimene katru vakaru pieprasīja “kaut ko interesantu” vakariņās, bija jāaprūpē vienlaikus sasirgušie vecāki, un, kad vēl kolēģe aizbrauca ceļojumā un daļa viņas darbu nācās uzņemties man, šķita, ka te nu ir manas “sarkanās līnijas” – tik daudz man nav pa spēkam, lai gan vispār esmu sparīga un man drīzāk patīk būt darbu un notikumu virpulī, jo tad jūtos, ka varu izdarīt aizvien un aizvien vairāk. Bet ne šopavasar… Nevarēju pat saprast, kā lai izkļūst no situācijas, jo it kā nekas nekaitēja, asins analīzes bija visumā labas.

Nolēmu, ka jāvelta laiks skaistumam un pierakstījos uz savu ikpavasara rituālu – sejas ādas atjaunošanas procedūru. Kad atvēru durvis uz dermatoloģes kabinetu, viņa paskatījās uz mani un pacēla uzaci, tomēr neko nejautāja. Apsēdos krēslā un ieskatījos spogulī- mana sejas āda spilgtajā apgaismojumā izskatījās teju zaļganpelēka – tieši tāda, kāda jutos es pati. Sākām runāt, un kārtējo reizi nodomāju, ka mana dermatoloģe ir mans psihoterapeits ar pievienoto vērtību – palīdzību ne tikai “galvai”, bet arī ādai.

Uzklausījusi mani, viņa noteica, ka, visticamāk, pie vainas būs C vitamīna trūkums - tuvojoties pavasarim, visas vitamīnu rezerves organismā ir iztērētas, un papildu C vitamīna uzņemšana var ļoti palīdzēt gan uzveikt vispārējo nogurumu, gan ādai izskatīties starojošai. “Beigās uzliksim tev mazliet mirdzuma,” sacīja daktere, un manai sejai tika uzklāta maska, kuras sastāvā ir arī C vitamīns. “Tas ir ļoti vajadzīgs un noderīgs ādai – kamēr saule nav kļuvusi spoža, ādas mirdzuma atjaunošanai noteikti jālieto C vitamīns. Tomēr, lai uzturētu arī možu garastāvokli, vajadzētu palietot gan citrusaugļus un brokoļus, gan uztura bagātinātājus.”

Viņa pastāstīja, ka C vitamīns ir galvenais pavasara vitamīns – pavasarī, kad esam zaudējuši svarīgas uzturvielas, un temperatūras paaugstināšanās nozīmē papildu stresu organismam, kas attiecīgi vēl deldē svarīgo vielu rezerves, bez vitamīniem nekādi nav iespējams. Jau ziemas beigās ieteicams uzsākt “atbalsta akciju”, palīdzot organismam pielāgoties nākamajam gadalaikam. Un C vitamīns šajā akcijā ir vissvarīgākais – tas kā dabīgs antioksidants balsta imūnsistēmu, palīdz termoregulācijā, rosina kolagēna izstrādi organismā, un kā dabīgs antihistamīns palīdz mazināt alerģiju risku.[1] Ja runā tieši par ādas izskatu, tad C vitamīna ietekmi kolagēna izstrādē veicina tas, ka vitamīns spēj uzlabot šūnu atjaunošanos, mazina iekaisumu un aizsargā no brīvajiem radikāļiem, kas rodas UV staru ietekmē. Tāpat C vitamīns ir vispārzināms kā lielisks pretnovecošanās līdzeklis, kas palīdz uzturēt ādu gludu, vienmērīgā tonī un mirdzošu, piešķirot tai jaunavīgu izskatu.[2]

Nebija iemesla apšaubīt speciālistes teikto, tomēr, ja padomāju par savu pieredzi ar C vitamīnu, prātā nāca tikai tas, ka bērnībā un jaunībā man ar to nebija pārāk laba pieredze – visi lietoja askorbīnskābi, bet man no tā sāpēja kuņģis, viss iekšā it kā svila vai dega, un pagāja ilgs laiks, līdz kuņģa gļotāda atveseļojās.

“Man ir atbilde un īstais ieteikums tev – LYL premium C! Es pati to lietoju tieši šī iemesla dēļ – ļoti nepatīk dedzināšanas sajūta, bet LYL love your life® piedāvātais C vitamīns ir bezskābes, to iesaka arī gastroenterologi.” Un daktere sāka stāstīt, ka šis uztura bagātinātājs nepieļauj kuņģa kairinājumu, ir draudzīgs organismam, jo dienas deva, kas ir 1 – 2 kapsulas, nodrošina vitamīna iedarbību visas dienas garumā – pateicoties īpašai LYLsmart™ tehnoloģijai, C vitamīns organismā uzsūcas pakāpeniski, garantējot augstāko iedarbības efektivitāti. Uzņemts no rīta, tas nodrošina optimālu C vitamīna līmeni asinīs visas dienas garumā.[3]

foto: Publicitātes foto

Protams, šādu priekšrocību novērtēju, tomēr nolēmu, ka jāuzzina vēl viens viedoklis, un devos uz aptieku. Tur es tiku pilnībā pārliecināta par to, ka LYL premium C brīnumlīdzeklis ir tieši tas, kas man ir vismaz jāpamēģina. Bez pakāpeniskās uzsūkšanās C vitamīnam ir arī citas priekšrocības. Piemēram, tas bagātināts ar bioloģiski aktīvām vielām – bioflavonoīdiem, hesperidīnu, kvercetīnu un rutīnu –, kas sargā C vitamīna molekulu no oksidēšanās, tā paildzinot vitamīna iedarbību. Bez tam šīs aktīvās vielas ir apveltītas ar pretvīrusu, antioksidējošām un pretiekaisuma īpašībām un spēju palielināt asinsvadu sieniņu izturību un elastību, un tandēmā ar C vitamīnu veicina kolagēna veidošanos ādā, un līdz ar to ir labs palīgs sejas ādas veselībai un starojošam izskatam.

Man bija sajūta, ka mana sejas āda sāk starot jau aptiekā, no kuras izgāju ar LYL  premium C glīto persiku krāsas kārbiņu somā, un tālākās nedēļas šo iedarbību apstiprināja - sāku atgūt savu dabisko možo garu, un arī spogulī skatos ar prieku!

LYL premium C pieejams aptiekās un interneta aptiekās ar atlaidi līdz 30%.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. Reklāmas raksts sadarbībā ar SIA Ozermedia. 

[1] https://naturelo.com/blogs/articles/spring-into-health-what-vitamins-you-should-be-taking-this-season

[2] https://www.linkedin.com/pulse/spring-clean-your-routine-vitamin-c-laura-anne-alfieris/

[3] https://jauns.lv/raksts/sievietem/500670-pavasari-ar-starojosu-sejas-adu