Regulāri ēdot žāvētus ābolus, redzami uzlabojas ādas, nagu un matu stāvoklis.
Dabasspēks
2018. gada 16. janvārī, 08:07
Žāvēti āboli: noder gan skaistumam, gan veselībai
Žāvēti āboli, tāpat kā svaigi, satur daudz vērtīgu vitamīnu un mikroelementu: dzelzi, kalciju, magniju un kāliju, fruktozi, dažādus enzīmus un citas vielas, kas uzlabo gremošanu, samazina liekā šķidruma uzkrāšanos organismā, izvada no organisma kaitīgās vielas.
Regulāri ēdot, redzami uzlabojas ādas, nagu un matu stāvokli.
Šā iemesla dēļ žāvētus ābolus ieteicams lietot ne tikai iekšķīgi, bet arī ārīgi, piemēram, žāvētu ābolu novārījumu vari izmantot sejas attīrīšanai, acu kompresēm, matu skalošanai, kā arī ādas atsvaidzināšanai, kad tā kļuvusi sausa un sagurusi.
Izmēģini masku: žāvētos ābolus mazliet pavāri nelielā ūdens/piena daudzumā un saspaidi, lai veidojas pabieza putriņa.
Ābolu masai vari piejaukt kādu vērtīgu sastāvdaļu: olas dzeltenumu, medu, saldo krējumu, izmērcētas auzu pārslas vai biezpienu. Klāj uz sejas, kakla, dekoltē un pēc 20 minūtēm nomazgā ar vēsu ūdeni, tad uzklāj mitrinošu krēmu, lai uzturētu iegūto efektu.