Irlavnieces Kristīnes Reihmanes receptes Lieldienu galdam: "Svarīgi arī, kādā noskaņojumā gatavots ēdiens"
foto: No Kristīnes Reihmanes pers. arhīva
Kristīne Reihmane
Garšīgi

Irlavnieces Kristīnes Reihmanes receptes Lieldienu galdam: "Svarīgi arī, kādā noskaņojumā gatavots ēdiens"

Padomu nodaļa

Žurnāls "100 Labi Padomi"

Irlavniece, rotu māksliniece un @edammajas radītāja Kristīne Reihmane piedāvā ēdienus, ko celt Lieldienu galdā, un idejas, kā gardāk apēst pāri palikušās olas.

Kristīne uzskata, ka ēdiena gatavošana ir rosīšanās ar plašu vērienu, kad jaucot un kuļot var atbrīvoties no sasprindzinājuma un darboties ar prieka un mīlestības enerģiju. “Tas ir ļoti svarīgi, jo, manuprāt, to, kādā noskaņojumā taisīts ēdiens, jūt ne tika ēdāji.”

Izmēģini Kristīnes receptes! Te arī idejas, ko var aizņemties Lieldienu ēdienu dekorēšanai.

Nākamā lapa: Siera kūka ar citronu krēmu - brīnumgarda, neprasa daudz darba