Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Garšīgi

Video: vietējie gurmani, reperis Ozols un aktieris Rihards Lepers, slepeni pusdieno kādā pludmales kafejnīcā Jūrmalā

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Šoreiz “Vietējais gurmans” nonāk Jūrmalas pludmalē un nejauši izvēlas kafejnīcu, lai nobaudītu atpūtniekiem domātos gardumus. Draugi ieiet smiltīs uzslietā ēstuvē ar zīmīgu nosaukumu “Rihards”, un izšķirsta ēdienkarti: dažādu voku un suši klāsts, klasisks burgers, zupas, salāti un arī cepumi – kā apgalvo viesmīle - bez ķīmijas, bet ar tumšas vai baltas šokolādes gabaliņiem.

Slepenas kameras redzeslokā Rihards un Ģirts izvēlas zupu ar tomātiem savā sulā, malto liellopu gaļu, čili pupiņām un parmezānu. Gurmani gan atzīst, ka zupa viņiem ir pārāk maiga, tāpēc labprāt piešautu tai klāt kādu asumiņu meksikāņu gaumē. Savukārt suši porcijām gluži kā latviešu akcents uzbērti zaļie lociņi. Un kāpēc gan nē? Tad seko arī voks un katram cepums. Pie galda raisās sarunas par Ozola iecienīto dizaina mākslu, jauniešu slenga īpatnībām un prasmi dzīvot veselīgi, sekojot savai ēdienkartei. Vai kāds no ēdieniem saņēma gurmanu augstāko vērtējumu un kāds zemāko? Atzīmju skala paliek nemainīga - “Prīmā”, “Feini”, “Izsalkušam derēs” un “Labāk būtu ēdis mājās”. 

foto: Ekrānuzņēmums
Rihards Lepers un hiphopa mākslinieks Ģirts Rozentāls jeb Ozols iekārtojas skaistajā Jūrmalas piekrastē, kur var gan atpūsties, gan arī sātīgi paēst.
Rihards Lepers un hiphopa mākslinieks Ģirts Rozentāls jeb Ozols iekārtojas skaistajā Jūrmalas piekrastē, kur var gan atpūsties, gan arī sātīgi paēst.

Skaties pievienoto video un uzzini, pie kādiem vēl garšu salikumiem un dzīves gudrībām nonāca Ģirts Rozentāls un Rihards Lepers.