Garšīgi
2024. gada 29. maijs, 11:47

“Es domāju, ka es te atgriezīšos!” Lepers un Brikmanis slepeni pieēdas leģendārajā Ozolnieku “Mekā”

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Pa dienu ēdnīca, vakarā – vietējo ballīšu vieta. Aktieris Rihards Lepers kopā ar savu draugu dodas Jelgavas virzienā, lai raidījumā "Vietējais gurmans" nobaudītu ēdienu kādā leģendārā vietā, kas sagādā gan garšīgus, gan šokējošus brīžus.

Tiem, kuri, braucot uz Jelgavas pusi, piestājuši Ozolniekos, iespējams, gadījies iemaldīties vietā ar patiesi izaicinošu nosaukumu – “Meka”. Pa dienu šeit varot garšīgi paēst, bet vakaros paballēties.

“Esam neliels, bet ietilpīgs bārs pašā Zemgales sirdī,” par sevi saka “Mekas” pārstāvji. Taču zinot, cik bieza ir šīs vietas ēdienkarte un cik plašas tās piedāvātās izklaides iespējas, tas skan pārāk pieticīgi.

foto: Ekrānuzņēmums
"Mekā" pasūtītais knapi satilpst uz Riharda līdzi paņemtā pusdienu galdiņa.

Saprotams, ka turp bija jādodas arī raidījuma “Vietējais gurmans” tautā ieciebītu ēstuvju “medniekam” Rihardam. Šoreiz viņam līdzi devās Ozolnieku iedzīvotājs, mūziķis, aktieris un šovmenis Nauris Brikmanis.

Nauris atklāj, ka iepriekš ar “Meku” jau ir saskāries – no turienes sūtījis ēdienu ar piegādi un kādā reizē pieredzējis arī to, kā kafejnīcas deju grīdā tiek ieskrūvēts stienis pikantākam vakara turpinājumam.

“Mekā” pasūtītais knapi satilpst uz Riharda līdzi paņemtā pusdienu galdiņa. Testētāji izvēlējās zupu, suši, mīdijas, slaveno “Mekas” cūkas kāju un saldos ēdienus. Vai gurmaniem gāja pie sirds Ozolnieku iecienītās ēstuves piedāvātās garšas, to skatieties jaunākajā sērijā!