foto: Ekrānuzņēmums
Suns futbolistiem atņem bumbu un sarūpē skatītājiem jautrību
Mūsu mīluļi
2023. gada 28. septembris, 12:16

Suns futbolistiem atņem bumbu un sarūpē skatītājiem jautrību

Jauns.lv

Kuriozs gadījums noticis Meksikas pēc spēka otrajā futbola līgā BBVA MX.  Spēles laikā futbola laukumā pamanījās izskriet suns – kurš uz brīdi pārtrauca futbola spēli un skatītājiem piedāvāja pilnīgi citu izklaidi – iespēju pavērot, kā bariņš pieaugušu vīriešu skraida pakaļ sunim ar bumbu.

Spēlē starp Oaksakas "Alebrijes" un Sinaloa "Dorados" otrā puslaika kompensācijas laikā laukumā paradījās vidēja izmēra suns, kurš, acīmredzot, bija pamanījis bumbu. Viņš droši devās klāt pie viena no vārtsargiem, kuram tajā brīdī rokās bija bumba, kaut kādā veidā to viņam atņēma, un līksmība varēja sākties!

Stadiona apkalpojošais personāls metās sunim pakaļ ar cilpām, lai četrkājaino futbolbumbas fanu notvertu, taču tas izrādījās sarežģītāk nekā varētu domāt.

Suns pakaļdzīšanos acīmredzot uztvēra kā rotaļu un lepni ar bumbu zobos skraidīja apkārt par futbola laukumu, kamēr stadiona apkalpojošais personāls mēģināja viņu notvert.

Saprotot, ka šī pakaļdzīšanās varētu ilgt arī ilgāku laika sprīdi, suņa ķeršanā iesaistījās ar daži futbolisti, un, ne bez grūtībām, tomēr duksis tika notverts, un futbola spēle glābta. Savukārt skatītājiem tika sarūpēta jautra izklaide.  

Pašā spēlē mājinieki no Oaksakas izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 4:0, tāpēc suņa sarīkotā izrāde pašās spēles beigās skatītājiem sagādāja ļoti jautru un patīkamu izklaidi.

Tēmas