foto: DZAB ''Ķepu-ķepā''/Facebook.com
Tā viņi gaida, uz pasauli lūkojoties caur restēm! Suņuki, kas izmisīgi gaida savus jaunos saimniekus
Mūsu mīluļi
2023. gada 11. marts, 05:23

Tā viņi gaida, uz pasauli lūkojoties caur restēm! Suņuki, kas izmisīgi gaida savus jaunos saimniekus

Jauns.lv

“Baltajā ziemā, koši zaļajā pavasarī un krāsu bagātajā vasarā tik daudzi šeit spiesti lūkoties caur savu voljēru restēm. Un tiem, kuri gadiem šeit mīt, rudens lietainajos vakaros tik dziļas skumjas acīs,” sociālajā tīklā “Facebook” raksta Dzīvnieku aizsardzības biedrība “Ķepu ķepā”, kura jau astoņus gadus cenšas sniegt palīdzību, atbalstu un rehabilitāciju dzīvniekiem, kuri pieredzējuši nodevīgu un nepieņemami sliktu attieksmi no saviem saimniekiem. 

"Ķepu ķepā" suņuki, kas izmisīgi gaida savus jaunos saimniekus

“Baltajā ziemā, koši zaļajā pavasarī un krāsu bagātajā vasarā tik daudzi šeit spiesti lūkoties caur savu voljēru restēm. Un tiem, ...

gallery icon
22

“Visus mīlam, cenšamies nodrošināt ar labāko, kas mūsu spēkos, bet ģimeni mums nevienam neaizstāt. Tāpēc vēlreiz un vēlreiz aicinām - brauciet uz Ķepām, ņemiet pastaigās suņus un, ja jums ar atbildības sajūtu vislabākajā kārtībā, vediet kādu no mūsu brīnišķīgajiem iemītniekiem uz savu siltu māju,” raksta biedrība, kuras teritorijā uzturas un jaunus saimniekus meklē aptuveni 70 suņi, 50 kaķi. 9 zirgi un pat pāris āži. 

Ķepaiņi savus jaunos saimniekus vai pastaigu biedrus gaida Jelgavas novada, Salgales pagasta Rēvicos.