foto: Tukuma dzīvnieku patversme.
“Palīdziet atrast nelieti!” – Tukuma dzīvnieku patversme dalās prātam neaptveramā cietsirdībā
Mūsu mīluļi
2022. gada 26. jūlijs, 12:03

“Palīdziet atrast nelieti!” – Tukuma dzīvnieku patversme dalās prātam neaptveramā cietsirdībā

Jauns.lv

Tukuma novadā, starp Lanceniekiem un Džūksti ceļa malā kāds atstājis kasti ar desmit novārgušiem, maziem kucēniem, teikts Tukuma dzīvnieku patversmes “Facebook” lapā. Lai gan suņi izglābti, patversme lūdz palīdzību atrast nelieti, lai tas saņemtu pienācīgu sodu. 

Tukuma pusē ceļa malā pamesti 10 novārguši kucēni

Tukuma novadā, starp Lanceniekiem un Džūksti ceļa malā kāds atstājis kasti ar desmit novārgušiem, maziem kucēniem, teikts Tukuma dzīvnieku patversmes ...

gallery icon
11

Kucēni ceļa malā karstajā saulē pavadījuši vairākas stundas bez ēdiena un dzēriena. Visi atrastie kucēni bijuši atūdeņojušies, novārguši, krampjos un bezspēkā grīļojušies, bet četri suņi atrodas kritiskā stāvoklī. 

Tukuma dzīvnieku patversme nekavējoties sniegusi palīdzību visiem kucēniem, bet četri tikuši reanimēti. 

“Aicinām padomāt par kaimiņiem, kuru kucīte bijusi grūsna. Tagad viņas kucēni atrasti izmesti ceļmalā! Būsim vērīgi un palīdzēsim, lai šis nelietis saņemtu pienācīgu sodu par noziegumu, kuru tas izdarījis, attiecībā pret dzīvām, neaizsargātām radībām,” teikts patversmes publicētajā ierakstā. 

Lai mazuļi atgūtos no pārdzīvotā un atveseļoties, Tukuma dzīvnieku patversme lūdz sabiedrību ziedot, zvanot pa tālruņa numuru 90006089. Ziedojumu iespējams veikt arī uz patversmes bankas kontu - Ziedojumiem Tukuma dzīvnieku patversmei: IK Čivava, reģ. nr. 40002101957
LV19UNLA0050015115437

 

Tēmas