Mūsu mīluļi
2021. gada 3. augusts, 09:43

Ģimene nespēja valdīt smieklus, kad garāmbraucošā automašīnā pamanīja vēja rotaļas suņa purnā

Jauns.lv

Pagājušajā mēnesī Kristīna Magnere no ASV pilsētas Palmeras kopā ar ģimeni devās uz laukiem, bet pirms nokļūšanas galamērķī viņi kārtīgi pasmējās. Kādā brīdī sieviete aiz automašīnas loga pamanīja mīļu un smieklīgu ainu. Garām viņiem pabrauca automašīna ar suni, kurš pa jumta logu bija izbāzis purnu un vēroja ceļu. Sieviete saprata, ka tas ir jānofilmē, tāpēc palūdza šoferim braukt ātrāk. Lūk, kas no tā sanāca.

15 sekunžu garajā video redzams, kā laimīgais suns ar plandošu muti tver svaiga gaisa malku. Redzētais bija tik uzjautrinošs, ka automašīnu piepildīja gardi smiekli. Kristīna kopā ar ģimeni sirsnīgi pasmējās par spalvaino kaimiņu uz šosejas, vēsta "The Dodo".

"Tā bija īsta histērija! Mēs šī suņa dēļ gandrīz pārplēsām vēderus. Es tik ļoti smējos, ka pēc tam nācās slaucīt asaras. Bērni arī to novērtēja," rakstīja Krisīna Magnere.

foto: Ekrānuzņēmums
Vēja rotaļas suņa mutē.

Pēc video noskatīšanās, sieviete saprata, ka ar to ir jāpadalās "Facebook". Pēc pāris dienām draugi lūdza Magnerei, lai viņa to padara publisku. Pēc nedēļas video bija skatīts jau vairākus tūkstošus reižu.