Garšīgi
2021. gada 5. marts, 12:03

Brīnumprodukts ar labajām baktērijām - kas jāzina par "Lakto"

Jauns.lv

Gards, dabisks un diētisks - tāds ir Latvijā radītais piena produkts "Lakto". Un ne mazāk būtiski - tam ir par 30% zemāks cukura saturs. Sadarbībā ar mūsu zinātniekiem šis unikālais produkts izgudrots pirms vairāk nekā 25 gadiem un nu jau kļuvis par ikdienas paradumu daudziem veselīga dzīvesveida piekritējiem.

"Lakto" satur īpašu acidofilo baktēriju un bifidobaktēriju kompleksu, kas stiprina imunitāti un pozitīvi ietekmē vispārējo labsajūtu, tāpēc uztura speciālisti iesaka šos dabiski fermentētos produktus lietot ikdienā. Produktā esošās labās baktērijas uzlabo gremošanas sistēmas darbību saindēšanās un vīrusu infekciju gadījumos.

"Lakto" ar augļu un ogu piedevām ir alternatīva saldam desertam vai našķim, jo satur mazāk kaloriju, tauku, cukuru, un tas ir bagātināts ar šķiedrvielām. Ja kārojas ko bagātīgāku un saldētavā vēl saglabājušies ogu krājumi no vasaras – pagatavo "Lakto" kokteili ar ogām un mazliet medus, ielej skaistās glāzēs un izrotā ar svaigas piparmētras lapiņām. 

"Lakto" rezerves ledusskapī vienmēr noderēs, lai steidzīgajās darbdienās nodrošinātos ar veselīgām brokastīm, kā arī - būtu pa rokai izsalkuma brīdī, attālināti strādājot vai mācoties.

Savukārt 450 g iepakojums pudelē ar aizskrūvējamu korķi ir droša un ērta izvēle, dodoties ikdienas gaitās ārpus mājām vai atpūtā pie dabas. Šī pudele ir tiešām lieliski transportējama - skrūvējamais korķītis ļauj absolūti neuztraukties, ka kaut kas varētu iztecēt. 

Visos "Maxima Latvija" veikalos norisinās "Sirsnīga izvēle" kampaņa, kuras ietvaros vairāki pašmāju un ārzemju zīmolu produkti ir iegādājami līdz pat 57% izdevīgāk. Tostarp – vairāki no pircēju iecienītajiem “Lakto” zīmola produktiem. Piemēram, trīs veidu “Lakto” 220 gramu iepakojumā (“Lakto aveņu”, “Lakto smiltsērkšķu”, “Lakto dabisks”) pašlaik “Maxima Latvija” veikalos nopērkams par 0,49 EUR (parasti 0,78 EUR). Savukārt sešu veidu dzeramie “Lakto” 450 gramu pudelē iegādājami par 0,79 EUR (parasti 1,29 EUR). 

Lai labi garšo!

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar "Maxima"