foto: WavebreakMediaMicro - stock.adobe.com
Trīs vienkārši soļi, lai iegādātos sapņu dāvanas un ietaupītu pandēmijas laikā
Noderīgi ikdienā
2020. gada 16. novembris, 09:55

Trīs vienkārši soļi, lai iegādātos sapņu dāvanas un ietaupītu pandēmijas laikā

Karlīna Timofejeva

Kad svētki arvien biežāk atgādina par sevi, mēs visi sākam domāt par Ziemassvētku dāvanām. Un, lai gan svētku gaidām vajadzētu piepildīt ikvienu ar priecīgu noskaņu, tās bieži pavada vesela rūpju lavīna, īpaši šajā neparedzamajā pandēmijas periodā.

Lai svētku laiks nepārvērstos par haotisku skriešanas maratonu, PercEU ir sagatavojis jums gidu, kā kļūt par īstu dāvanu pirkšanas ekspertu!

1 solis. Dāvanu iegāde ārzemju e-veikalos. Periods būs jāsagaida uz pandēmijas fona, tāpēc arī Ziemassvētku sagatavošanās tendences sāk mainīties. Arvien vairāk cilvēku meklē dāvanas un pērk tās tiešsaistē.

Galu galā tikai dažu minūšu laikā jūs varat "apskriet" daudz dažādu veikalu, viegli salīdzināt preču cenas un atrast labāko variantu.

Vēl viens ļoti svarīgs pluss - iespēja atrast preces par izdevīgākām cenām un tādējādi ietaupīt. Jo iepērkoties tiešsaistē, tevi neierobežo valsts robežas, tāpēc tās pašas preces, bet bieži vien par daudz izdevīgākām cenām, var iegādāties interneta veikalos visā Eiropā.

Perceu no ārzemju interneta veikaliem platformas vadītājs Tomas Bacīs stāsta, ka katru gadu viņš novēro tendenci, ka svētku laikā sūtījumu skaits no ārvalstīm strauji pieaug.

Putekļu sūcējs robots. Pēdējo gadu top produkts, kas atvieglo kārtības uzturēšanu ikvienā mājā! Perceu iesaka meklēt šos sūkņus vietnē Saturn.de, Otto.de un Cdiscount.com par ārkārtīgi labām cenām.

foto: Gregory Lee - stock.adobe.com

,,Mūsu klientiem izmantojot Perceu platformu ir iespēja iegādāties preces pat tajos ārvalstu veikalos, kuriem nav piegādes uz Latviju. Ņemot vērā, ka daudzas preces ārzemēs var iegādāties lētāk, ir pilnīgi dabiski, ka pirmssvētku laikā arvien vairāk klientu dāvanas sūta tieši no ārzemēm.”

2 solis. Akciju ,,noķeršana". Īstie Ziemassvētku dāvanu pirkšanas eksperti dalās ar to, ka ir divi ļoti draudzīgi naudas makam periodi, kad ir vērts pirkt dāvanas: rudens izpārdošanas un ,,Melnās piektdienas‘‘ dienas.

Rudens izpārdošana būs lieliska, ja dāvanām plānojat firmas pulksteņus, šalles, smaržas vai dažādus aksesuārus. Rudens atlaides dažos ārvalstu tiešsaistes veikalos, piemēram, Zalando.de, Mark & ​​spencer.co.uk, Dress-for-less.co.uk, jau ir sākušās un tuvākajā laikā tiek plānotas arī citur, tad nepalaid garām!

Tikmēr ,,Melnās piektdienas‘‘ atlaides, citādi dēvētas par „Black Friday“ šogad notiks 27. novembrī. Daži veikali, piemēram, amazon.de, organizē „Black Friday“  iepriekšpārdošanas  atlaides, tāpēc jau tagad var atrast lieliskus piedāvājumus.

Ārvalstu tiešsaistes veikalos šīs izpārdošanas ir ļoti iespaidīgas - atlaides dažkārt sasniedz pat līdz -90%. Perceu savos Facebook un Instagram kontos pastāvīgi dalās  ar labākajiem izpārdošanas piedāvājumiem, tāpēc tos atrast ir ļoti vienkārši.

3 solis. Izpratne par dāvanu tendencēm. Mēs jau zinām, kā un kad meklēt dāvanas. Bet galvenais jautājums paliek - ko dāvināt? Tāpēc esam sagatavojuši jums šī gada gaidītāko dāvanu gidu!

Ko sievietes sev uzdāvinātu Ziemassvētkos?

foto: fizkes - stock.adobe.com

Bezvadu austiņas. Viena no populārākajām precēm šobrīd. Lieliski piemērotas gan darbam, gan aktīvai atpūtai. Ja Latvijā labas kvalitātes austiņas joprojām šķiet mazliet par dārgu, tad  tādos veikalos kā, Morele.net vai Saturn.de, varat atrast patiešām lieliskus piedāvājumus. 

Matu kopšanas ierīces. Sākot no matu taisnotājiem līdz glītu loku veidotājiem. Mēs iesakām ieskatīties Mediamarkt.de vai Cdiscount.com.

Gadās, ka veikali nesūta preces uz Latviju vai sūta ļoti dārgi, taču tā vairs nav problēma, jo tādā gadījumā vēlamās preces var nosūtīt  izmantojot Perceu platformu.

Ko vīrieši dāvinātu sev Ziemassvētkos?

Spēļu konsoles un videospēles. Tas patiešām pamodinās zēnisku prieku izpakojot dāvanas! Iespaidīgus datorspēļu aprīkojumus un aksesuārus noteikti ir vērts aplūkot Game.co.uk, Menkind.co.uk, Alternate.pl

foto: LIGHTFIELD STUDIOS - stock.adobe.com

Pulksteņi. Viedpulksteņi jau vairākus gadus ir popularitātes virsotnē. Funkcionāli un vienlaikus eleganti, tāpēc tie noteikti ir viena no kārotākajām dāvanām vīriešiem! Īpaši augstas kvalitātes pulksteņus ir populāri iegādāties Vācijas un Francijas tiešsaistes veikalos, tādos kā, Sportcheck.de, Otto.de vai visu iecienītajā Decathlon.fr.

Droni. Piemēroti gan dažādu video materiālu veidošanai jauniem projektiem, gan dārgu mirkļu iemūžināšanai. Cdiscount.com, Galaxus.de ir pilni ar atlaidēm, tad jaunus dronus vari atrast  pat līdz 40% lētāk!

Lūk, daži vienkārši, bet ļoti noderīgi Perceu padomi, lai ietaupītu naudu un laiku. Zinot šos dažus Ziemassvētku iepirkšanās trikus, gatavošanās svētkiem patiešām nekļūs par stresa un haosa tandēmu.

Tad uz priekšu! Sagaidām šos Ziemassvētkus kā īsti dāvanu pirkšanas eksperti!

Reklāmas raksts sadarbībā ar https://perceu.lv/