Garšīgi
2020. gada 21. maijs, 08:00

Gards biezpiena krēms ar grauzdētām auzu pārslām visai ģimenei – tikai 2,79 EUR

Jauns.lv

Šis biezpiena krēms ir tik vienkārši un ātri pagatavojams, ka būs pa spēkam pat, ja ģimenei jau uzklāts trīs ēdienu pusdienu galds. Turklāt – tas arī vizuāli izskatās tik labi, ka mēli var norīt! "Maxima" rāda, kā ikviens mājās šo desertu var pagatavot ātri un izdevīgi. Gatavošanas laiks ir vien pusstunda! Turklāt, biezpiena krēms ar grauzdētām auzu pārslām 4 personām, iegādājoties produktus Maxima veikalos, maksās vien 2,79 EUR. Kopš maija ir paplašināts pārtikas produktu un preču klāsts, kurus tagad un turpmāk Maxima veikalos var iegādāties par ilgtermiņā samazinātām cenām. Lai labi garšo! #mēsparjums #jūsparģimeni

Vairāk padomu par to, kā dzīvot taupīgi un veselīgi, lasi šeit

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena - 0,99 EUR (biezpiens FM 0,5% 180g - 0,46 EUR)
  • 12 ēdk. auzu pārslu - 0,10 EUR (auzu pārslas OPTIMA LĪNIJA 400g - 0,26 EUR)
  • 6 ēdk. turku vai grieķu jogurta - 0,30 EUR (grieķu jogurts FARM MILK 9% 400g - 0,59 EUR)
  • 6 ēdk. brūnā cukura - 0,10 EUR (cukurs OPTIMA LINIJA papīrā 1kg - 0,59 EUR)
  • naža gals vanilīna cukura - 0,04 EUR (Vanilīna cukurs DR.OETKER 16g - 0,26 EUR)
  • svaigas ogas (kādas garšo un ir pieejamas). Mēs šoreiz izmantosim mellenes 125g - 1,26 EUR

Gatavošana

  • Auzu pārslas uz sausas pannas apgrauzdē ar cukuru.
     
  • Biezpienu sablendē ar jogurtu un vanilīna cukuru viendabīgā masā. Pievieno pusi no grauzdētām auzu pārslām un ieliek uz 15-20 min. ledusskapī, lai auzu pārslas uzbriest.
     
  • Krēmu saliek deserta trauciņos un pārkaisa ar atlikušajām auzu pārslām. Izrotā ar mellenēm vai citām svaigām ogām pēc izvēles. Lai abi garšo!

Recepte publicēta sadarbībā ar "Maxima"