Garšīgi
2020. gada 19. martā, 10:18
Pašceptas siera vafeles ar "Rūdolfs" biešu-mārrutku krēmu
Pagatavo pašceptas siera vafeles ar ‘’Rūdolfs’’ biešu-mārrutku krēmu, kā gardu uzkodu, uzņemot viesus vai baudot ģimenes svētdienas brokastis.
Nepieciešams (4 pers.):
• 200 g kviešu milti
• 300 ml piens
• 2 lauku olas
• 100 g sviests
• 1 tējkarote medus
• 100 g cietais siers
• 235 g "Rūdolfs" bio dārzeņu krēms bietes-mārrutki
Pagatavošana:
1. Izkausē sviestu ar medu, saputo olas ar pienu, pievieno izkausēto sviestu un medu, saputo, iemaisi miltus, pievieno šķipsniņu sāls un sarīvētu cieto sieru.
2. Cep ietaukotā vafeļu pannā, ar tējkaroti lej mīklu vafeļu pannā un cep līdz vafeles kļūst zeltaini brūnas.
3. Uz vafelēm bagātīgi uzsmērē "Rūdolfs" biešu-mārrutku krēmu un pasniedz.
Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs".