foto: Shutterstock
"Spotify" izveidos dziesmu izlasi tavam sunim
Kā kliedēt suņa vientulību, kamēr esi darbā? Viens veids ir mūzikas atskaņošana. Taču kādas melodijas patīk suņiem?
Mūsu mīluļi
2020. gada 5. februāris, 07:03

"Spotify" izveidos dziesmu izlasi tavam sunim

Jauns.lv

Tā ir sirdi plosoša sajūta, kad no rīta ir jādodas uz darbu, mājās atstājot savu četrkājaino mīluli vienu pašu. Jau tad zināms, ka visas stundas līdz jūsu atnākšanai viņš pavadīs garlaikojoties. Viens veids, kā varētu kliedēt viņu vientulību, ir mūzikas atskaņošana. Taču kādas melodijas patīk suņiem? Par "Spotify" jaunajiem plāniem ziņo portāls purewow.com.

Izrādās, ka viena no lielākajām mūzikas atskaņošanas platformām "Spotify" nesen izveidojusi personalizētu skaņdarbu ģeneratoru, lai jūsu mājdzīvnieks varētu klausīties viņam piemērotu mūziku, kamēr pats neesat mājās.

"Pet Playlist" jeb “Mājdzīvnieku izlase” ir radīta strādājošiem mājdzīvnieku īpašniekiem, jo tā meklē un atrod tieši jūsu mīlulim piemērotas dziesmas. (Tas arī samazina risku pašam minēt, vai viņam patiks smagais metāls vai klasiskā mūzika). To paveikt ir pavisam vienkārši, jāatver dzīvniekiem draudzīgā “Spotify” versija un jāatbild uz pāris jautājumiem par sava mīluļa - suņa, kaķa, kāmīša, putniņa vai iguānas - raksturu.

Pēc iegūtās informācijas “Spotify” izveidos sarakstu ar dziesmām, kas būs jūsu dzīvniekam vispiemērotākās. Potenciālo mākslinieku vidū būs gan popmūzikas zvaigznes, gan alternatīvā mūzika un klasiskās roka balādes. Viss atkarīgs no jūsu mājdzīvnieka temperamenta un enerģijas līmeņa. Un, tā kā tas ir “Spotify”, tad vienu dziesmu nomainīs nākamā, un jūsu suns vai kaķis vairs nekad nesēdēs klusumā.

Ja mūzika nav jūsu mājas mīluļa lieta, tad uzņēmums ir izveidojis podkāstu "My Dog’s Favourite Podcast", kurā atskaņo stāstus un iedvesmojošus gadījumus, kas paredzēti, lai nomierinātu jūsu suni un kliedētu viņa vientulību, kamēr pats neesat klāt.

Tēmas