Saldēti buljona kubiņi ar zaļumiem. 4 receptes, kā konservēšanas sezonu sākt jau tagad
foto: Shutterstock
Pirmie zaļumi ir visveselīgākie un enerģētiski spēcīgākie. Saldētos buljona kubiņus var izmantot kā garšvielu piedevu siltajām mērcēm, zupām, sautējumiem.
Garšīgi

Saldēti buljona kubiņi ar zaļumiem. 4 receptes, kā konservēšanas sezonu sākt jau tagad

"100 Labi Padomi"

Tieši pavasaris un vasaras sākums ir īstais laiks, lai sagatavotu veselīgākus krājumus vēlākam laikam, jo pirmie zaļumi ir enerģētiski visspēcīgākie.

Mārpuķīšu želeja, skābētas gārsas lapiņas, saldēti pavasara zaļumi un saldēti buljona kubiņi ar savvaļas zaļumiem - piedāvājam 4 receptes, kā iekonservēt zaļumos jau tagad!

Nākamā lapa: Mārpuķīšu želeja - labi garšo uz maizes vai pie brokastu putras