foto: Chelsea Lauren/Variety/REX/ Vida Press
Jaunajā "Terminatora" sāgas filmā Arnolda Švarcenegera varonim tiks dots cilvēka vārds
Arnolds Švarcenegers.
Slavenības
2019. gada 19. jūlijs, 16:15

Jaunajā "Terminatora" sāgas filmā Arnolda Švarcenegera varonim tiks dots cilvēka vārds

Jauns.lv

"Terminatora" sāgas fani ar nepacietību gaidīt gaida jaunāko filmu, kurā uz lielajiem ekrāniem atkal tiksies Arnolda Švarcenegera un Lindas Hamiltones atveidotie varoņi. Nesen notikušajā Sandjego "Comic-Con" festivālā atklātas interesantas detaļas par topošo grāvēju, tostarp tas, kāds Arnolda tēlotajam terminatoram dots vārds.

Filma "Terminator: Dark Fate" būs pārsteigumu pilna, un tās radītāji un izplatītāji cenšas, ko spēdami, lai uzturētu intrigu līdz grāvēja pirmizrādei, kas ASV paredzēta 1. novembrī.

Kadri no filmas "Terminator: Dark Fate"

Kadri no filmas "Terminator: Dark Fate".

gallery icon
7

"Comic-Con" apmeklētāji pirmie uzzināja jaunumu, ka Švarcenegera atveidotais terminators T-800 jaunajā filmā būs ticis pie cilvēciska vārda. Viņu sauks... Karls. Jā, tieši tā - viena no nāvējošākajām mašīnām zinātniskās fantastikas kino vēsturē būs Karls.

Pasākumā atrādītas arī dažas ainas no "Terminator: Dark Fate", un vienā no tām rādīts, kā Karls, izskatās, iesaistās konfliktā ar Sāru Konoru, kuras lomā atgriežas aktrise Linda Hamiltone. Nu Sāra ir terminatoru medniece, un pret Karlu īsti labi neizturas. Un tam esot savs iemesls.

Kā zināms, "Terminator: Dark Fate" būs turpinājums leģendārajai filmai "Terminators 2: Pastarā diena". Pēc tam gan ir sekojušas vēl trīs filmas, taču ne kritiķi, ne skatītāji tās nespēja slavēt, tāpēc franšīzi nolemts turpināt, sekojot notikumiem, kas risinājās otrajā "Terminatorā". Un, kā zināms, šīs filmas beigās Arnolda atveidotais T-800 nogrimst izkusušā metālā.

No "Comic-Con" skatuves pirmo divu "Terminatoru" režisors Džeimss Kamerons, kas jaunajā filmā atgriežas producenta krēslā, atklāja vēl citu pārsteigumu - tajā būs redzams arī aktieris Edvards Fērlongs, kas atkal iejutīsies Džona Konora lomā. Tā nu ir skaidrs - ļoti iespējams, beidzot "Terminatora" sāgas fani tiks pie īsta turpinājuma.