Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Slavenības

Latvijā bagātākais cilvēks ar savu jauno sievu apmeklē vīna restorāna atklāšanu. FOTO

Jauns.lv

Populārais vīnzinis Jānis Kaļķis un restorānu īpašnieki Dainis Domiņš un Kaspars Bogdanovičs izveidojuši jaunu restorānu "Wine & Grill restaurant Moltto". Uz tā atklāšanu aizvadītajā nedēļā viņi bija saaicinājuši savus draugus, kolēģus, restorānu biznesa un vīna nozares speciālistus. Starp viesiem bija arī par Latvijā bagātāko cilvēku atzītais baņķieris Oļegs Fiļs un viņa sieva Santa Kristiāna Zāmuele.

Latvijā bagātākais cilvēks ar savu jauno sievu apm...

Jaunā vīnu restorāna atklāšanu vadīja aktieris Andris Bulis, bet viesi tika izklaidēti ar dažādiem konkursiem, viktorīnām un degustācijām par tēmu – vīns. Vīnzinis Jānis Kaļķis bija sarūpējis tik āķīgus, bet tajā pašā laikā dzīvespriecīgus uzdevumus, ka pat viņa kolēģiem – citiem vīnziņiem un vīna pazinējiem - bija ko palauzīt galvu un garšas kārpiņas, lai tiktu pie pareizajām atbildēm degustācijās un konkursos.

Starp svinību viesiem bija ne tikai vīnzinis Jānis Gailis, producente Aija Strazdiņa ar vīru, grupas “Jumprava” mūziķi Aigaru Grāveru, restorānu īpašnieks Arnis Bikšus, kurš saimniekiem uzdāvināja pamatīgu iepakojumu ar gumijām, novēlot, lai peļņa būtu tik liela, lai gumijas noderētu, kur naudaszīmes sarullēt, bet arī AS “ABLV Bank” īpašnieks Oļegs Fiļs un viņa sieva – vīna eksperte, bijusī dīdžejmeitene Santa Kristiāna Zāmuele.

Tiesa gan pats miljonārs Fiļs gan ieradās krietni vēlāk par sievu, kuru tikmēr ar sava restorāna interesantākajiem piedāvājumiem iepazīstināja Jānis Kaļķis. Santa, kura pati ir izcila šampaniešu pazinēja (no viņas var mācīties pat vīnziņi) ar interesei aplūkoja “Moltto” vīnu un šampaniešu kolekciju, bet, kad ieradās viņas vīrs Oļegs Fiļs, tad abi kopā restorāna saimniekiem uzdāvināja divas šampanieša pudeles. Turklāt tādas, kas nav nopērkamas Latvijā!

 

2016. gada 17. novembrī svinīgi Rīgā tika atklāts Wine & Grill restaurant Moltto.

Wine & Grill restaurant Moltto atklāšana

2016. gada 17. novembrī svinīgi Rīgā tika atklāts Wine & Grill restaurant Moltto.

Kasjauns.lv. / Foto: Mārtiņš Ziders