Natālija Tumševica iepriecina bērnu nama mazuļus
Dziedātāja Natālija Tumševica jau trešo gadu Ziemassvētku laikā rīko labdarības koncertu. Saziedotās dāvanas viņa pēc tam nogādāja bērnu namā.
Slavenības
2013. gada 29. decembris, 04:25

Natālija Tumševica iepriecina bērnu nama mazuļus

Jauns.lv

Simpātiskā blondīne, dziedātāja Natālija Tumševica jau trešo gadu pēc kārtas rīkoja Ziemassvētku labdarības balli. Viesi uz pasākumu nenāca tukšām rokām, bet gan līdzi nesot dāvanas, ko dziedātāja nogādāja Valsts sociālās aprūpes centra „Rīga” filiālē „Pļavnieki”.

Natālija Tumševica atzīst, ka labdarības pasākums viņai kļuvis par īpaši sirsnīgu un emocionālu gada noslēgumu. „Jau trešo gadu labdarības vakaru organizēju Vecrīgas viesnīcā „Grand Palace Hotel”. Ar katru gadu izdodas piesaistīt arvien vairāk cilvēku. Jau pirms labdarības vakara apzināju visus talantīgos Rīgas bērnu namu bērnus un aicināju viņus uzstāties kopā ar mani sirsnīgajā labdarības koncertā,” stāsta dziedātāja.

Natālija priecājas, ka šogad izdevies sarūpēt lielas un labas dāvanas bērnu nama iemītniekiem. „Aizvedām bērniem platekrāna televizoru, velosipēdus, spēļu mašīnas, lelles un dažādas attīstības spēles. Pašiem mazākajiem tika autiņbiksītes. Bērni, mūs ieraugot bija tik priecīgi! Esmu laimīga, ka manai komandai ir iespēja palīdzēt bērniem radīt kaut nelielu brīnumu,” nosaka Tumševica.

Kasjauns.lv/Foto: Marks Kazus un no Natālijas Tumševicas privātā arhīva