Godmanis 60 gadu vecumā kļūs par tēvu
Slavenības
2011. gada 1. marts, 11:11

Godmanis 60 gadu vecumā kļūs par tēvu

Jauns.lv

Pirms dažām nedēļām tika šķirta Eiroparlamenta deputāta Ivara Godmaņa (59) un viņa sievas Ramonas Godmanes (56) laulība, bet jau šovasar teju 60 gadus vecais politiķis būs tēvs vēl vienam bērnam, jo viņa draudzene Ilze Pētersone (35) ir stāvoklī.

Bijušais Ministru prezidents Ivars Godmanis jau kopš 2009. gada ir kopā ar 24 gadus jaunāku Iekšlietu ministrijas valsts sekretāri Ilzi Pētersoni. Abi iepazinās 2007. gadā, kad Godmanis kļuva par iekšlietu ministru, bet vēlāk Pētersone kļuva par toreizējā Ministru prezidenta Godmaņa padomnieci ārlietu jautājumos, savukārt jau 2008. gadā viņa sniedza padomus Godmanim padomus Eiropas Savienības un starptautisko organizāciju jautājumos. Kasjauns.lv jau toreiz vērsa uzmanību, ka tad vēl precētajam Godmanim, iespējams, ir ārlaulības attiecības ar savu padomnieci, jo abi pārāk bieži bija piefiksēti kopā ārpus darba laika dažādos publiskos pasākumos, it sevišķi vērojot sporta spēles – hokeju, basketbolu, tenisu.

Tagad Godmaņa un Pētersones attiecībās iestājies jauns posms – viņi kļūs par vecākiem. Priecīgais notikums gaidāms vasarā, un mazulis Pētersonei būs pirmdzimtais, savukārt Godmanim jau ir trīs bērni, kas dzimuši laulībā ar Ramonu Godmani. Viņu atvases Rihards, Edgars un Katrīna jau sasnieguši pilngadību, turklāt vecākais dēls Edgars 2008. gada nogalē dāvāja Godmanim mazdēlu Rūdolfu.

 Kasjauns.lv/Dmitrijs Kijonoks, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva