Ne visi mūziķi svinēja Dona uzvaru. „Muzikālās bankas”  ballītes FOTO
„Muzikālās bankas 2013” fināla ballītē Dons pateicās saviem atbalstītajiem.
Slavenības
2014. gada 26. janvāris, 14:30

Ne visi mūziķi svinēja Dona uzvaru. „Muzikālās bankas” ballītes FOTO

Jauns.lv

Pēc tam, kad olimpiskajā centrā „Ventspils” paziņoja ikgadējās rok un popdziesmu aptaujas „Muzikālā banka 2013” uzvarētāju - Donu ar dziesmu „Pēdējā vēstule” - svinības turpinājās Ledus hallē. Tiesa gan, ne visi aptaujas dalībnieki un eksperti palika svinēt Dona uzvaru.

Mūziķi, noguruši pēc dienas piesātinātajiem notikumiem – ģenerālmēģinājuma un dziesmu aptaujas fināla ceremonijas, izklīda kur nu kurais. Piemēram, Linda Leen izbrāķēja ballīti un atteicās no svētku galda maltītes, tāpēc Linda pēc sava priekšnesuma ar pavadošo sastāvu „Limonāde” devās prom no pasākuma norises vietas. Arī Sabīne Berezina šoreiz neapmeklēja ballīti.

Savukārt pats „Muzikālās bankas” uzvarētājs Dons banketā saņēma neskaitāmi daudz apsveikumus un laba vēlējumu. Neiztika arī bez jokiem. Piemēram, kad grupas „PeR” solists Ralfs Eilands, pamanījis Dona iespaidīgos roku muskuļus, vaicāja, vai dziedātājs nemitīgi trenējas, Dons atjokoja, no kabatas izvelkot savu mobilo telefonu, nodemonstrēdams, ka tālrunis jau ir sava veida hanteles.

Pēc Ventspils mēra, pasākuma namatēva Aivara Lemberga un „Latvijas radio 2” direktora Armīna Rona apsveikumiem, mūziķi ķērās klāt sarūpētajai svētku maltītei. Kad „Muzikālās bankas” dalībnieki bija iestiprinājušies, pārrunājuši dziesmu aptaujas skatītāju un ekspertu vērtējumu, nosakot pērnā gada vērtīgāko dziesmu, daži devās mājup, bet tie, kam enerģija nebija zudusi – Dukuru ģimenes vīrieši, grupas „PeR” puiši, izklaides producentu grupas 7 vadītājs Aigars Dinsbergs, mūziķis Valters Frīdenbergs un citi - vilka slidas, lai slidotavā vēl kārtīgi izslidotos.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica