Pēc 30 gadiem Bovijs atkal nosaukts par labāko dziedātāju. Fakti un mīti par mūziķi. TOP’13
Deivids Bovijs pēc labākā britu dziedātāja balvas nebija ieradies. Viņa vietā uz skatuves kāpa supermodele Keita Mosa, tērpusies Zigija Zvaigžņuputekļa tērpā.
Slavenības
2014. gada 23. februāris, 04:22

Pēc 30 gadiem Bovijs atkal nosaukts par labāko dziedātāju. Fakti un mīti par mūziķi. TOP’13

Jauns.lv

Londonā notikušajā „Brit Awards” ceremonijas vakarā Deivids Bovijs (67) sumināts kā labākais britu dziedātājs. Mūziķis pats uz sarīkojumu nebija ieradies, taču par viņu daudz tika runāts visu vakaru.

Labākā dziedātāja godalgu rokeris Deivids Bovijs iepriekšējo reizi saņēma pirms 30 gadiem. Mūziķis savai personībai tikai piešķīra vēl vairāk noslēpumainības, šogad uz balvu vakaru tā arī neierodoties. „Jūs taču nedomājāt, ka viņš patiešām būs zālē?” – apjautājās grupas „Oasis” mūziķis Noels Galahers, kuram bija tas gods pasludināt uzvarētāju labākā britu dziedātāja kategorijā. „Viņš ir pārāk foršs visam šim balagānam!”

Teikt pateicības runu Bovijs bija atsūtījis britu supermodeli Keitu Mosu, kura bija ģērbusies viņa slavenā Zigija Zvaigžņuputekļa (Ziggy Stardust) kostīmā. Mūziķis arī mudināja skotus balsot ar „nē” rudenī gaidāmajā neatkarības referendumā.

13 fakti un mīti par noslēpumaino mūziķi – galerijā!

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press