Slavenības
2014. gada 23. februāris, 15:28

Eirovīzijas bankets. Olga līksmo ar līgavaini; uzvarētājs pie galda tiek pēdējais. FOTO

Jauns.lv

Pēc Eirovīzijas nacionālās atlases uzvarētāja paziņošanas dalībnieki un viņu atbalstītāji grupas „Aarzemnieki” uzvaru nosvinēja ballītē. Tusiņā pamanāma bija arī dziedātāja Olga Rajecka, kas atpūtās sava līgavaiņa Ivo Bankava sabiedrībā, un nekautrējās apķert arī savus kolēģus.

Kā jau ierasts, pēc konkursa mūziķi, viņu draugi, radi un atbalstītāji dodas svinēt un godināt uzvarētājus pasākuma neoficiālajā daļā – banketā. Kā zināms, Eirovīzijas nacionālajā atlasē uzvarēja grupa „Aarzemnieki”. Tās līderis Jorens Šteinhauers pats pēdējais no visiem dalībniekiem tika pie uzkodām, salātiem un gaļas ēdieniem klātā galda, jo līdz tam bija jāsniedz neskaitāmas intervijas Latvijas un ārzemju mediju pārstāvjiem.

Daži dalībnieki uz banketu nemaz neieradās, piemēram, konkursa superfinālists, dziedātājs Dons. Viņš teātra nama „Jūras Vārti” viesmīlīgās telpas pameta drīz vien pēc rezultātu paziņošanas.

Ballītē līksmoja vakara vadītāji Ēriks Loks, Nauris Brikmanis, Lauris Busulis un Madara Botmane, grupas „PeR” mūziķi Ralfs Eilands un Edmunds Rasmanis, dziedātājas Aminata Savadogo, Samanta Tīna Katrine Lukins un Katrīna Bindere. Tāpat pasākumā atpūtās dziedātāja Olga Rajecka ar līgavaini Ivo Bankavu, mūziķis un dīdžejs Markus Riva un uzņēmēja Santa Kola.

Pasākumā valdīja jautra un nepiespiesta atmosfēra, sarunas paziņu un draugu lokā, dīdžeja liktās mūzikas pavadībā daži dalībnieki arī izdejojās deju placī.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders, Uldis Valters