Mūziķi bez bohēmas nosvin "Zelta mikrofonu 2013" sadalīšanu. FOTO
Grupas „Prāta vētra” mūziķis Māris Mihelsons ar kundzi Santu B. Mihelsoni „Zelta Mikrofona 2013” ballītē turējās kopā.
Slavenības
2014. gada 6. marts, 13:32

Mūziķi bez bohēmas nosvin "Zelta mikrofonu 2013" sadalīšanu. FOTO

Jauns.lv

Pēc Latvijas Nacionālajā teātrī notikušās Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons 2013" svinīgās ceremonijas aicinātie viesi balvu sadalīšanu naktsklubā nosvinēja pie svētku galda un mazliet izlokot kājas deju placī. Māksliniekiem ierastā bohēma gan šajā pasākumā nevaldīja.

Ierasts, ka pēc šāda veida ceremonijām ballīšu vietā dzīvība kūsāt kūsā, jautrība sit augstu vilni un bohēma valda vismaz līdz pirmajiem gaiļiem. Arī šogad svinību vietā naktsklubā „Just” ballētāju netrūka, jo bija sanācis gana daudz ļaužu. Taču tādu mākslinieciski bohēmisko dzirkstelīti tā arī neizdevās noķert.

Pēc svinīgās apbalvošanas ceremonijas ballētāji ieturēja svētku maltīti, malkoja atspirdzinošus kokteiļus, nodevās sarunām, sveica „Zelta mikrofona 2013” ieguvējus, kā arī mazliet padejoja. Lai arī klubā ļaužu bija ka biezs, mūziķi nesūdzējās par šādām neērtībām un atzina, ka tādējādi nav vienam otru jāskraida un jāmeklē pa daudz plašākām telpām, bet ik uz stūra varēja sastapt kādu draugu un paziņu.

Jāatzīst, ka ne visi Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons 2013" nominanti un saņēmēji pēc apbalvošanas ceremonijas devās ballēties. Daudzi aizsteidzās mājup. Mūziķu pāris - Māra Upmane-Holšteina un Goran Gora jeb Jānis Holšteins-Upmanis sarunā ar Kasjauns.lv atzina, ka šoreiz ballēšanās izpaliks, jo tā kā Mārai rit pēdējās grūtniecības nedēļas, topošie vecāki skaļu ballīšu vietā izvēlas mājas mieru un omulību. Arī dziedātāju Antru Stafecku, kura gaida pasaulē nākam otro dēliņu, pēc svinīgās balvu pasniegšanas ceremonijas, dzīvesdraugs Ģirts aizvizināja uz mājām Ogrē. Tāpat banketu neapmeklēja arī „Zelta mikrofona 2013” laureāts Dons jeb Artūrs Šingirejs.

Mūziķi nosvin mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons 2013" sadalīšanu

gallery icon


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders