Lingita seksīgi sarkanā vakarkleitā defilē uz mēles. FOTO
Izskatīgā Lingita Lina Bopulu pa mēli defilēja koši sarkanā vakarkleitā.
Slavenības
2014. gada 9. marts, 17:49

Lingita seksīgi sarkanā vakarkleitā defilē uz mēles. FOTO

Jauns.lv

Viesnīcā „Grand Palace Hotel” notika modes dizaineres Kristīnes Deimones vakarkleitu kolekcijas skate. Tērpu demonstrētāju vidū koši sarkanā kleitā mirdzēja modele Lingita Lina Bopulu.

Dizaineres Kristīnes Deimones tērpos šoreiz ģērbās Latvijā atpazīstamas sievietes: skaistumkonkursu dalībniece un organizatore Liene Skulme, dziedātājas Natālija Tumševiča, Laura Raila, Māra Katarska un Jekaterina Tindemarka, modes blogere Alīna Kellere, modes žurnāliste Katerina Korsa, titula „Mis Rēzekne” ieguvēja Santa Seržante, kā arī modeles Elīna Gavare Sande, Maija Šķestere un Santa Dreimane. Spīdošākais iznāciens padevās šovā „Okartes skatuve” iepazītajai Lingitai Linai Bopulu, kura iepriekš redzēta demonstrējot peldkostīmus. Lingitas iznācienu uz sarkanā paklāja klātienē noskatījās arī viņas mamma Sigita.

Par muzikālo noskaņu skates laikā rūpējās dīdžejs Markus Riva. Tindemarka un Katarska šajā pasākumā rāvās divās frontēs, jo ne tikai demonstrēja kleitas, bet vēl arī muzicēja.

No pasākuma viesiem pieminami bijusī radiogeiša Ieva Adamss, par Latvijas R`n`B princesi dēvētā dziedātāja Adelly jeb Adelīna Jureviča, uzņēmēja, veselīga dzīvesveida popularizētāja un skaistumkonkursu organizatore Elita Drāke,  miljonāra Gunta Indriksona draudzene dziedātāja Elīna Ivaglo, kā arī uzņēmēja Santa Kola. Kad vakarkleitas bija redzētas visi pulcējās turpat viesnīcas restorānā, kur ļāvās sarunām gan par redzētajiem tērpiem, gan modes aktualitātēm šajā pavasarī.

Kasjauns.lv/ Foto:Anete Jančevica