Vai Ralfam Eilandam šovā "Izklausies redzēts" izdosies palielināt pārsvaru? AIZKULIŠU FOTO
Ralfs Eilands šova „Izklausies redzēts” 5. raidījumā būs Kurts Kobeins no grupas „Nirvana”.
2014. gada 30. marts, 12:45

Vai Ralfam Eilandam šovā "Izklausies redzēts" izdosies palielināt pārsvaru? AIZKULIŠU FOTO

Jauns.lv

Atraktīvais TV3 šovs „Izklausies redzēts” jau pusē – šovakar piektais raidījums! Tiek solīts, ka tajā redzēsim arī pavisam negaidītas pārvērtības, striptīza elementus un pat īstu demolēšanu. Bet, kurš no dalībniekiem uzvarēs?

Pēc šova četriem raidījumiem kopvērtējumā izvirzījies Ralfs Eilands ar 187 punktiem. Pa divdesmit punktiem mazāk ir Agnesei Rakovskai, bet 157 punkti šobrīd ir aktierim Rihardam Leperam. Pirmais trijnieks ir ievērojami atrāvies no pārējiem dalībniekiem, jo ceturtajā vietā esošajai Lienei Greifānei ir 140 punkti. Viņai seko Samanta Tīna ar 129 punktiem, 126 punkti ir Olgai Rajckai,116 punkti – Dainim Skutelim, bet viszemākais vērtējums šovā pagaidām ir Roberto Meloni – 114 punkti.

Pēc šī raidījuma, protams, situācija rezultātu tabulā mainīsies, un, interesanti, vai Ralfam Eilandam, kurš uzvaras gadījumā saņemto balvu ziedus savai bijušajai skolai – Rīgas 3. ģimnāzijai – izdosies palielināt pārsvaru pār nu jau divreiz uzvarējušo Agnesi Rakovsku? Iespējams, jo šovakar Ralfs Eilands attēlos trakulīgās grupas „Nirvana” solistu Kurtu Kobeinu, izpildot viņa dziesmu „Smells Like Teen Spirit”, savukārt Agnese Rakovska būs Meisija Greja, izpildot dziesmu „I Try”.

Tikmēr Dainis Skutelis iejutīsies Toma Džonsa tēlā, dziedot pasaulē pazīstamo hitu „Delilah”, Roberto Meloni būs Frenks Sinatra ar ne mazāk slaveno „May Way”, bet Olga Rajecka būs no dueta „Potap un Nastja” (atceraties viņu dziesmiņu „Чумачечая Весна”), kur viņai kā Potaps palīdzēs neviens cits kā Roberts Gobziņš. Savukārt Rihards Lepers kā Leonards Koens izpildīs viņa smeldzīgo „Dance Me To the End of Love”,  Liene Greifāne līdzināsies nesen „Arēnā Rīga” redzētajai Sārai Braitmenai (dziesma What a Wonderful Worlds”, bet dalībnieks, kurš iejutīsies pretējā dzimuma slavenībā, šoreiz būs Samanta Tīna. Viņa uz šova skatuves kāps kā Lenijs Kravics, izpildot „Are You Gonna Go May Way”.

Viņus vērtēs žūrija – Jānis Šipkēvics, Baiba Sipeniece-Gavare, Valdis Lūriņš, kuriem šajā raidījumā pievienosies diriģents, TV3 šovā „Koru kari” vairāk iepazītais Edgars Vītols. Bet, kā raidījuma dalībnieki gatavojās šova piektajam raidījumam, skatiet galerijā!

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Toms Norde (TV3)