Šova "Izklausies redzēts" 5. raidījumā uzvaru dala Ralfs Eilands un Liene Greifāne. FOTO
Ralfs Eilands uz „Izklausies redzēts” skatuves bija kā īsts Kurts Kobeins un sadauzīja instrumentus tikpat traki, kā grupa „Nirvana” savā „Smells Like Teen Spirit” videoklipā.
2014. gada 30. marts, 22:39

Šova "Izklausies redzēts" 5. raidījumā uzvaru dala Ralfs Eilands un Liene Greifāne. FOTO

Jauns.lv

TV3 šova „Izklausies redzēts” piektā raidījuma skatītāji tiešām nebija vīlušies – šova dalībnieki pārsteidza ne tikai ar līdz perfektumam nostrādātām vizuālām pārmaiņām un lielisku vokālu, bet arī ar aizraujošām trakulībām.

Piemēram, Olga Rajecka, kura kopā ar Robertu Gobziņu attēloja ukraiņu duetu „Potap un Nastja”, priekšnesuma beigās pārsteidza ar nelielu striptīzu, uz skatuves novelkot sev svārkus, savukārt Ralfs Eilands jeb Kurts Kobeins ar grupu „Nirvana” sarīkoja pamatīgu grautiņu, izšķaidot mūzikas instrumentus.

Tikmēr Agnese Rakovska šovā bija Meisija Greja, Dainis Skutelis - Toms Džonss, Roberto Meloni bija Frenks Sinatra, Rihards Lepers - Leonards Koens, Liene Greifāne - Sāra Braitmena, bet Samanta Tīna - Lenijs Kravics.

Pēc žūrijas un dalībnieku vērtējuma šoreiz šovā bija divi uzvarētāji – vienādu punktu skaitu ieguva Ralfs Eilands un Liene Greifāne, kurai šī bija pirmā uzvara šovā, bet Ralfam Eilandam – otrā.


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Toms Norde (TV3)