Džerards Batlers parāda muskuļus. Pludmales FOTO
Skotu aktieris Džerards Batlers Bondai pludmalē Austrālijā.
Slavenības
2014. gada 3. aprīlis, 05:21

Džerards Batlers parāda muskuļus. Pludmales FOTO

Jauns.lv

Darbs pie jaunākās filmas aizvedis aktieri Džerardu Batleru (44) uz silto Austrāliju. Brīvajā laikā viņš nesmādē skaistu meiteņu kompāniju un peldi veldzējošajā okeānā.

Skotu aktieris Džerards Batlers, kuru iepazinām līdz ar galveno lomu Holivudas mūziklā „The Phantom Of The Opera”(2004) devies uz Austrāliju, kur norisinās darbs pie topošās kinolentes „Gods Of Egypt”. Tajā viņš atveidos ļauno tuksneša un vētru dievu Setu. Pie filmas strādā arī tādi aktieri kā Džefrijs Rašs, seriāla „Game of Thrones” zvaigzne Nikolajs Kosters-Valdo un austrāliešu aktieris Brentons Tveitss.

No filmēšanās brīvajā laikā Batlers bauda maltītes vietējos restorānos, iegriežas sporta preču veikalos (pirms pāris nedēļām aktieris manīts noskatām sev velosipēdu) un atpūšamies daudzu iecienītajā Bondai pludmalē Sidnejā, kur viņš smeļas enerģiju, nododoties peldēšanai okeāna viļņos.

Kino žurnāla „Empire” veidotajā „Seksīgāko kinoaktieru topā 2013”, skotu aktierim Džerardam Batleram piešķirta vien 22. vieta. Pirmajā vietā ierindots Benedikts Kamberbačs, otrajā – Toms Hidlstons, bet trešajā – Henrijs Kavils.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press