Evija Skulte iepērkas Piazza Italia, kur savai gaumei piemērotu apģērbu var atrast ikviens
Evija: "Neesmu noteiktu zīmolu cienītāja, es ļaujos impulsam – ja man patīk, tad man vajag".
Slavenības

Evija Skulte iepērkas Piazza Italia, kur savai gaumei piemērotu apģērbu var atrast ikviens

Jauns.lv

Košas krāsas, augsti papēži, burvīgs smaids raksturo aktrisi Eviju Skulti, kura tika nominēta Modes un stila balvai 2013 kategorijā Gada stilīgākā aktrise. Viņas pozitīvā attieksme pret dzīvi un sievišķīgais ģērbšanās stils iepriecina un iedvesmo.

Evija Skulte iepērkas Piazza Italia, kur savai gau...

“Mana dzīve un mans stils nebūtu iedomājams bez augstiem papēžiem! Augstie papēži ir mana vājība, tie manu tēlu dara sievišķīgu. Neesmu noteiktu zīmolu cienītāja, es ļaujos impulsam – ja man patīk, tad man vajag,” atklāj Evija.

Jaunajā Piazza Italia pavasara kolekcija iepriecina ar krāsām un aktuālajām pavasara modes tendencēm. Dāmas šeit var atrast gan aktuālās sporta stila kurpes košās krāsās, gan augstpapēžu platformas kurpes, kādas sev izvēlējās Evija, gan vieglas trikotāža auduma kleitas un šopavasar tik ļoti aktuālās rokeru stila ādas jakas, turklāt, lai papildinātu savu tēlu, Piazza Italia veikalā var iegādāties arī somas košās krāsās, dažnedažādus raibus lakatus, šalles un bižutēriju.

Evijai patīk lielveikali un iepirkšanās prieks, un viņa labprāt pielaiko drēbes, domājot, ar kādām citām tās varētu sakomplektēt.

 “Man ļoti patīk kleitas, tās es valkāju arī ikdienā, un to man ir daudz. Iepērkoties es pievēršu uzmanību arī drēbēm, kas varētu patikt maniem dēliem un vīram, un nereti tās arī iegādājos. Jāatzīst, manai ģimenei patīk mana gaume, un viņi ir priecīgi par maniem pierkumiem,” stāsta Evija.

 Piazza Italia vīriešu un zēnu modes kolekciju šogad caurstrāvo aktuālās preppy stila noskaņas, koledžas studentiem un mācību spēkiem raksturīgās stila iezīmes –klasiskas formas vīriešu šņorkurpes vai vienkrāsaina auduma bikses, polo krekli un brīva piegriezuma virsjakas. Militāri elementi aksesuāru ziņā tēlu dara vīrišķīgāku. Piazza Italia veikalos iegādāto apģērbu brīvi var kombinēt, un to var piemērot dažādiem dzīves gadījumiem