Ups! Četras skaistules vienā kleitā. FOTO
Meisija Viljamsa, Peitone Lista, Parisa Hiltone, Betānija Frankela publiskus pasākumus apmeklēja amerikāņu zīmola „Alice+Olivia” kleitā.
Slavenības
2014. gada 10. aprīlis, 16:05

Ups! Četras skaistules vienā kleitā. FOTO

Jauns.lv

Jaunās aktrises Meisija Viljamsa (16) un Peitone Lista (15), ballīšu karaliene un miljonāru atvase Parisa Hiltone (33) un TV zvaigzne un veselīga dzīvesveida piekritēja Betānija Frankela (43) publiskus pasākumus apmeklēja amerikāņu zīmola “Alice+Olivia” kleitā.

Pirmā šā zīmola kleitā sabiedrība izgāja jaunā britu aktrise Meisija Viljamsa, kas kļuva populāra, pateicoties savai debijai Arjas Stārkas lomā, episkajā kulta seriālā „Troņu spēles”. Janvāra vidū zīmola „Alice+Olivia” kleitā Meisija ieradās „Beverly Hilton” viesnīcā uz telekanāla HBO rīkoto ballīti par godu „Zelta globusa” apbalvošanas ceremonijai. Koptēlu aktrise papildināja ar „Jimmy Choo” kurpēm un „Lulu Guinness” lūpu formas klača somiņu.

Mēnesi vēlāk aktrises kolēģe un gandrīz vienaudze - 15 gadus vecā Peitone Lista -, kas jau filmējas no divu gadu vecuma un šobrīd tiek uzskatīta par īstu šovbiznesa veterāni, šādu kleitu un kurpes bija uzvilkusi uz „Alice+Olivia” rudens kolekcijas modes skati, kas norisinājās „The McKittrick” viesnīcā Ņujorkas modes nedēļas ietvaros.

Arī ballīšu karaliene un miljonāru atvase Parisa Hiltone bija noskatījusi šo kleitu, kurā viņa mirdzēja Valentīna dienā labdarības pasākumā Ņujorkā. Koptēlu Parisa papildināja ar „Christian Louboutin” sarkanām zamšādas kurpēm ar pildīto papēdi.

„Alice+Olivia” kleitu tik tiešām iecienījušas vairākas sabiedrības dāmas. Viņu vidū arī populārā amerikāņu televīzijas zvaigzne un veselīga dzīvesveida guru Betānija Frankela, kura, tāpat kā Parisa Hiltone, šajā kleitā mirdzēja Valentīna dienā, tikai pašas vadītajā TV šovā. Koptēlu viņa papildināja ar sarkanām „Carlo Pazolini” augstpapēžu kurpēm ar atvērto purngalu.

Lai arī abas jaunās aktrises bija saģērbušās atbilstoši savam vecumam, viņām šī zīmola kleita tik labi nepiestāvēja, kā augumā garajai un formīgajai Parisai. Arī Betānijai šis tērps piestāvēja, lai gan labāk šo kleitu atvēlēt jaunajām zvaigznītēm un mūžam jaunajai miss Hiltonei. Parisa šajā kleitu cīņā ir uzvarējusi!

Kasjauns.lv/Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva