Tas ir noticis! Olga Rajecka uzvar "Izklausies redzēts" 8. koncertā! FOTO
Dziedātāja Olga Rajecka Eirovīzijas uzvarētājas Ruslanas lomā bija tik atraktīva, ka šova "Izklausies redzēts" 8. raidījumā guva pelnītu uzvaru.
2014. gada 20. aprīlis, 22:46

Tas ir noticis! Olga Rajecka uzvar "Izklausies redzēts" 8. koncertā! FOTO

Jauns.lv

Mežonīgas dejas, ugunīgs izpildījums – Olga Rajecka šova „Izklausies redzēts” astotajā koncertā tik perfekti izpildīja ukraiņu dziedātājs Ruslanas 2004. gadā Eirovīzijā triumfējušo „Wild Dance”, ka guva uzvaru.

Šī Olgai Rajeckai ir pirmā uzvara šovā, līdz kura finišam palikuši vien divi raidījumi. Savukārt otro vietu ieguva Ralfs Eilands, kurš atveidoja dziedātāju Prinsu, bet trešajā vietā Samanta Tīna – viņas Bjorka pamatoti izpelnījās augstu žūrijas un pārējo dalībnieku novērtējumu.

Vēl šova „Izklausies redzēts” astotajā raidījumā varēja jūsmot, kā Dainis Skultelis pārtapa par Eniju Lenoksu, kā Agnese Rakovska atveidoja britu dziedātāju Jessie J, kā Liene Greifāne bija leģendārā amerikāņu dziedātāja Vitnija Hjūstone, kā Roberto Meloni mēģināja līdzināties Gvido Lingam, kā arī – pamatīgu humora devu skatītājiem sarūpēja Rihards Lepers, kurš mēģināja būt britu komiķis Saša Barons Koens jeb viņa filmu varonis Borats.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, Toms Norde (TV3)