Lielākais hipiju modes tusiņš, „Coachella” mūzikas festivāls. FOTO
Parisa Hiltone, Alesandra Ambrosio un Vanesa Hadžensa.
Slavenības
2014. gada 23. aprīlis, 04:54

Lielākais hipiju modes tusiņš, „Coachella” mūzikas festivāls. FOTO

Jauns.lv

Populāro „Coachella” mūzikas un mākslas festivālu Kalifornijā rīko divas nedēļas nogales pēc kārtas. Tas izvēršas arī vērienīgā hipiju stila modes skatē. Lūk, kādus tērpus festivāla otrās nedēļas apmeklējumam izraudzījušās slavenības.

Brazīliešu modele Alesandra Ambrosio otro festivāla nedēļas nogali apmeklēja kopā ar savu piecarpus gadus veco meitiņu Anju un līgavaini, uzņēmēju Džeimiju Mazuru.

Cītīgas festivāla apmeklētājas ir arī sabiedrības dāmu Kardašjanu pusmāsas Kailija un Kendala Dženeres. 16 gadus vecās Kailijas kaklarota jau izraisījusi sašutumu daļā sabiedrības. „Coachella” noslēdzošajā dienā viņa bija izvēlējusies kaklarotu, kuras kuloniņš dizainēts kā marihuānas lapa. Uz pleca viņai bija soma zaļā, zelta, sarkanā un melnā krāsā, kas esot Rastafari kustības krāsas, savukārt šī kustība popularizē marihuānas lietošanu.

Atgādināsim, ka vairākas slavenās dāmas uz pasākumu nedodas personīgas intereses vadītas, bet gan tāpēc, ka viņām ļoti labi maksā, lai tās apmeklētu festivālu. Dziedātāju un aktrisi Vanesu Hadžensu ik gadus var redzēt festivāla VIP viesu rindās. Izdevuma „New York Daily News” pārstāvji noskaidrojuši, ka Vanesai samaksāti 15 000 dolāru, lai viņa tusētu „Coachella” festivālā. Turklāt šo summu aktrisei samaksājis koncerns „McDonald’s”.

Kādus tērpus slavenības bija izvēlējušās „Coachella” festivāla otrajai nedēļas nogalei – galerijā!

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press