"Gudrā blondīne" Rīza Viterspūna nēsā koriģējošu veļu. FOTO
Vējš atklāja Rīzas Viterspūnas slaiduma noslēpumu – viņa nēsā augumu koriģējošās „Spanx” biksītes.
Slavenības
2014. gada 27. aprīlis, 05:24

"Gudrā blondīne" Rīza Viterspūna nēsā koriģējošu veļu. FOTO

Jauns.lv

Populārā amerikāņu aktrise Rīza Viterspūna pastaigas laikā Losandželosā nejauši atklājusi savu mazo slaiduma noslēpumu.

Nodevīgais vējš sapurināja Rīzas kuplās koraļļu krāsas kleitiņas apakšmalu, to paceļot un atklājot aktrises mazo noslēpumu. Līdzīgi kā daudzas Holivudas zvaigznes, arī Viterspūna iecienījusi augumu formējošos „Spanx” apakšveļas šortiņus.

Pirms Rīzas veļā, kas dara augumu slaidāku, bija manītas tādas slavenas dāmas kā māsas Kardašjanas, Dženifera Lopesa, Opra Vinfrija, Bijonsē un pat kārnās aktrises Gvineta Paltrova un Kristena Stjuarte.

„Skatoties uz visām slavenībām uz sarkanā paklāja, jūs domājat, ka viņām no dabas dotas ideāla auguma aprises. Taču vairums no viņām nēsā „Spanx” koriģējošo apakšveļu. Jūs uzvelkat šīs biksītes un tās padara jūs slaidākas visās vajadzīgajās vietās. Personīgi es tās velku uz jebkuru sarkanā paklāja pasākumu. Protams, tās līdzinās omītes apakšbiksēm, taču, kad uzvelku virs tām vakarkleitu, es izskatos absolūti satriecoši!” – formējošās veļas nēsāšanā atzinusies arī supermodele Taira Benksa.

Savukārt, filmas „Titāniks” zvaigzne Keita Vinsleta neslēpj, ka „brīnumainās” biksītes nes viņai veiksmi: „Man ir koriģējošie „Spanx” šortiņi. Katru reizi, kad tos uzvelku, man neticami veicas. Lūk, piemēram, es tās uzvilku uz „Zelta globusu” ceremoniju un saņēmu divas godalgas. Un tā notiek vienmēr!”

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press